上一頁下一頁
發新話題

火車盲坐火車去樟木頭意然.... (轉載)

收藏  |  訂閱
44  5.2k

取消高亮
引用:
原帖由 douglastcm 於 2009-2-18 00:08 發表

你都會坐錯車?

阿婆都會索k:smile_27:
轉載ah, not himself...

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-2-18 12:06 AM 發表
星期五, 因為要還債給一個貌似朋友舊女友的囡囡, 所以快加鞭到達火車站.. 一個火車白痴即將誕生.
因為快馬加鞭的關係, 未夠六點四十多分己經成功買到七點十分到樟木頭的車票, 心滿歡喜~
然後聽到上車的廣播, 為甚 ...
just waste little bit mins :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 douglastcm 於 2009-2-18 00:08 發表 查看引用來源

你都會坐錯車?

阿婆都會索k:smile_27:
應該話呀婆都會企街。

我岩岩打完jj:smile_38:

多謝C兄報告!!

引用:
原帖由 foreverjoe 於 2009-2-18 09:06 AM 發表 查看引用來源
我岩岩打完jj:smile_38:
點解要話比我地知:smile_27:

引用:
原帖由 夢論 於 2009-2-18 08:25 AM 發表 查看引用來源
應該話呀婆都會企街。
乜我唔可以坐錯火車ga

引用:
原帖由 TommyZZ 於 2009-2-18 12:13 AM 發表 查看引用來源
哈, 你真係當人哋冇搭過 '禾鞋號' 頂啦, 入車廂前有個票務靚女把關嫁, 唔會俾人搭錯車嫁花花:smile_30:
咁你真係坐得少, 好多時都唔係睇到咁清楚, 好多時都無咁多人個個車箱門口前面企住

厘位師兄,人地個 post 出左唔夠十二個鐘,你就轉貼?

咸D好想知你係是九但搵d 嘢來貼,定是覺得此貼的資訊十分緊急,要盡快傳開去,要多d 人知?

要知道「原作者」時常都有出報告,亦會貼在169、xo、uf 和這裡。

你這樣「是九但」貼,是不是剝削左他人的權利?

回覆 1# 的帖子

c-hing 呢次真係老貓燒鬚:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆