上一頁下一頁
發新話題

潮吹 經驗/技巧 Sharing

收藏  |  訂閱
176  5.1k

潮吹 經驗/技巧 Sharing

我淨係試過用手整到

0. 一定要剪指甲同洗乾淨手....囡囡個holy grail 只能夠俾JJ大力大力鋤, 咁神性嘅地方千萬不能俾指甲刮傷

1. 搵對位, 用中指無名指指頭搵, 將兩指向上彎曲, 個位大概係陰道上方, 凹凹凸凸的

2. 用手臂力, 令雙指指頭上下chok, 刺激個位, 切忌進出抽插, 對位用對力嘅話, 應該會聽到令人興奮嘅水聲

3. 陰道會開始收縮, 會啜住隻手, 但一日未潮吹, 千祈唔好停, 間中用左手按下囡囡肚仔下面外陰位置, 增加潮吹位同指頭摩擦, 或者用脷刺激下豆豆

4. 手臂點攰都要維持住, 直至暖暖透明嘅淫水氾濫, 崩堤

果種俾體溫咁暖嘅淫水洗手嘅成功感真係好正

PS 成功噴射一次之後,  陰道會勁收縮, 變得勁緊

囡囡噴完第一次水, 抽搐幾下之後, 再俾佢休息幾十秒到, 又可以重複動作, 囡囡就可以好快潮吹多一次
休息一陣, 又可以再嚟過, 好似挖到個無底深潭咁, 水源源源不絕
唔知囡囡們可以連續嚟幾多次呢?
我試過最多令囡囡一次連續噴3次, 唔係噴唔到第4次, 係因為佢經已噴到虛脫, 全身抽搐, 腳仔冇力企

有冇巴絲share潮吹經驗 ?

多謝教導
引用:
原帖由 ryan二世 於 2015-4-29 10:23 PM 發表 查看引用來源
我淨係試過用手整到

0. 一定要剪指甲同洗乾淨手....囡囡個holy grail 只能夠俾JJ大力大力鋤, 咁神性嘅地方千萬不能俾指甲刮傷

1. 搵對位, 用中指無名指指頭搵, 將兩指向上彎曲, 個位大概係陰道上方, 凹凹凸凸的 ...

引用:
原帖由 ryan二世 於 2015-4-29 10:23 PM 發表 查看引用來源
我淨係試過用手整到

1. 搵對位, 用中指無名指指頭搵, 將兩指向上彎曲, 個位大概係陰道上方, 凹凹凸凸的 ...
不過…好睇女女…每個5同…
有d舔有…插同手指冇…
插到有…但舔同手又冇…
所以…個個不同…
但最真既係…黎潮吹前…聽到谷住既水聲…
咁就要加把勁…5好停…呀…lol

最多都係床單濕哂, 無噴到

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-4-29 11:13 PM 發表 查看引用來源

不過…好睇女女…每個5同…
有d舔有…插同手指冇…
插到有…但舔同手又冇…
所以…個個不同…
但最真既係…黎潮吹前…聽到谷住既水聲…
咁就要加把勁…5好停…呀…lol

http://n2.hk/d/images/r10/ ...
插到有, 係咪好正, 條J充分feel到噴發果下衝力嗎?

舔到有, 咁係咪俾囡囡顏射番轉頭?

引用:
原帖由 szetoafk 於 2015-4-29 11:15 PM 發表 查看引用來源
最多都係床單濕哂, 無噴到
有條囡囡好有禮貌, 唔想整濕我張床選擇將淫水噴晒落地,

跟住話唔好意思, 唔知會整到咁濕,
話一陣幫我拖地拖番乾淨

但係要借我大脾坐坐,休息下先
因為潮吹完, 腳仔冇力

引用:
原帖由 ryan二世 於 2015-4-29 11:24 PM 發表 查看引用來源

有條囡囡好有禮貌, 唔想整濕張我張床選擇將淫水噴晒落地,

跟住話唔好意思, 唔知會整到咁濕,
話一陣幫我拖地拖番乾淨

但係要借我大脾坐坐,休息下先
因為潮吹完, 腳仔冇力
佢真係好有禮貌woo
我會鋪條大毛巾多

我都試過噴出黎架。但唔係次次都做到,有d差唔多到果陣又停咗。試過一次咋。

引用:
原帖由 巨蜂大提子 於 2015-4-30 12:42 AM 發表 查看引用來源
我都試過噴出黎架。但唔係次次都做到,有d差唔多到果陣又停咗。試過一次咋。

有冇興趣依家出黎開間房
我同你慢慢試到天光:smile_34:

我好想學呀, 有冇人教我...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆