上一頁下一頁
發新話題

俾人渣波

收藏  |  訂閱
125  19.4k

俾人渣波

尋日係成人區,同個同事講我係處女之後,第二日,咁岩佢睇到我俾阿叉渣我對波,佢見到之後,問我做乜唔大叫,我話....唔....
佢見我怕怕羞羞話唔....同佢又塔同一部電梯,佢話,不如俾我渣啦,唔係我話俾同事知,阿叉渣你,你無叫

感覺如何呢?:smile_o10:

引用:
原帖由 lilythorak 於 2015-4-24 07:17 PM 發表 查看引用來源
尋日係成人區,同個同事講我係處女之後,第二日,咁岩佢睇到我俾阿叉渣我對波,佢見到之後,問我做乜唔大叫,我話....唔....
佢見我怕怕羞羞話唔....同佢又塔同一部電梯,佢話,不如俾我渣啦,唔係我話俾同事知,阿 ...
之後佢拉我後樓梯繼續渣我對波,除我胸圍,掉係垃圾筒,佢話,你唔好戴啦,當係罰你俾人非禮,你無大叫

引用:
原帖由 lilythorak 於 24-4-2015 19:17 發表 查看引用來源
佢見我怕怕羞羞話唔....同佢又塔同一部電梯,佢話,不如俾我渣啦,唔係我話俾同事知,阿 ...
你比人非禮, 要驚既唔係應該係果個阿叉咩?
佢竟然用呢樣野要脅你?
佢係咪忽上腦?
有無諗過, 如果你同公司講句佢性騷擾你, 佢會點?

引用:
原帖由 lilythorak 於 2015-4-24 07:29 PM 發表 查看引用來源

之後佢拉我後樓梯繼續渣我對波,除我胸圍,掉係垃圾筒,佢話,你唔好戴啦,當係罰你俾人非禮,你無大叫

之後點呀⋯⋯⋯?

引用:
原帖由 Sextastic 於 2015-4-24 07:31 PM 發表 查看引用來源
佢竟然用呢樣野要脅你?
佢係咪忽上腦?
依家唔止性騷擾,直情係非禮,樓主唔出聲又唔反抗,莫非摟屌?

引用:
原帖由 Sextastic 於 2015-4-24 07:31 PM 發表 查看引用來源
佢竟然用呢樣野要脅你?
佢係咪忽上腦?
有你保護我咪好

引用:
原帖由 ccclaw 於 2015-4-24 07:35 PM 發表 查看引用來源

通常呢d人好蝦d

引用:
原帖由 ccclaw 於 24-4-2015 19:35 發表 查看引用來源

我打緊既時候佢未update ma
呢個情況直頭應該報警la
比佢得逞一次實陸續有黎
遲早氹埋樓主上床

引用:
原帖由 lilythorak 於 24-4-2015 19:35 發表 查看引用來源
有你保護我咪好
你想我點保護你先~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆