女人鍾唔鍾意男人跪係度幫佢地奶?

收藏  |  訂閱
30  2.6k

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2019-6-7 10:25 PM 發表 查看引用來源 唔鍾意,反而鍾意跪係地下服侍男人,見到佢地高高在上,自己好卑微的感覺好正
你 M系女

引用:
原帖由 skau1007 於 2019-5-30 04:01 PM 發表 查看引用來源 以前同個ex一齊沖涼,佢企响度,我真係跪低幫佢奶,佢都話好high,正過瞓响度奶
沖涼我會企高,棟起一隻腳比佢可以企嚮到 ,摸住pp乃。

引用:
原帖由 kaka321 於 2019-6-8 12:15 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

你 M系女
跪地有時候係方便啫, 我都中意一路含一路可以抬頭望到對方舒服個表情
但都覺得男人其實會訓平俾人口交應該無咁攰...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-17 12:09 PM 發表 查看引用來源  
跪地有時候係方便啫, 我都中意一路含一路可以抬頭望到對方舒服個表情
但都覺得男人其實會訓平俾人口交應該無咁攰...
企系到可以望住對方点樣同我含,會hi 好多。對將近想射時。我就好想乃番對方。轉番69式就最正。

引用:
原帖由 快快好快 於 2019-6-17 02:27 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

企系到可以望住對方点樣同我含,會hi 好多。對將近想射時。我就好想乃番對方。轉番69式就最正。
呀... 又愛又恨:096:
一邊含住對方射出o黎o既精液一邊身體接受刺激係好正, 係會特別覺得好味:084:
但其實又想注意力集中咁去feel 人地射入口果一個moment

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-17 02:55 PM 發表 查看引用來源  
呀... 又愛又恨:096:
一邊含住對方射出o黎o既精液一邊身體接受刺激係好正, 係會特別覺得好味:084:
但其實又想注意力集中咁去feel 人地射入口果一個moment ...
通常我第一次射左之後,都會繼續乃,睇到女方高潮同聽到對方我叫床聲,我會硬番。試過乃到忘時,重乃埋後穴,飲埋淫水。

引用:
原帖由 快快好快 於 2019-6-17 04:06 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

通常我第一次射左之後,都會繼續乃,睇到女方高潮同聽到對方我叫床聲,我會硬番。試過乃到忘時,重乃埋後穴,飲埋淫水。
體液係會催情o架:071:
人間唔中都會有唔係咁想搞o野o既時候 (係人人地會, 包括我)
對方又硬到咩咁, 諗住用口同佢出啦, 點知佢真係出果陣佢d好舒服o既反應同聞到陣味自己又心思思:027:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-19 01:08 PM 發表 查看引用來源  
體液係會催情o架:071:
人間唔中都會有唔係咁想搞o野o既時候 (係人人地會, 包括我)
對方又硬到咩咁, 諗住用口同佢出啦, 點知佢真係出果陣佢d好舒服o既反應同聞到陣味自己又心思思:027: ...
完全同意。我現在終於明白自已点解出野之後仍然咁想乃西。之前重以為自已有点唔正常。多謝師姐指教。

引用:
原帖由 快快好快 於 2019-6-21 12:26 PM 發表 查看引用來源 完全同意。我現在終於明白自已点解出野之後仍然咁想乃西。之前重以為自已有点唔正常。多謝師姐指教。
出左野都會自發乃番女朋友,直得一讚。

引用:
原帖由 @@rroo 於 2019-6-25 12:10 PM 發表 查看引用來源  
出左野都會自發乃番女朋友,直得一讚。
乃可以令我再度興奮。

前往最後回覆