上年既一段往事, K 小姐

收藏  |  訂閱
29  10.3k

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2019-7-11 07:56 AM 發表 查看引用來源

live意思係打電話聲音直播姐
條仔有無9叫呢?哈哈哈....
咁你有無食過個K小姐?

34e so big....i like 33c more

引用:
原帖由 pat20011 於 2019-7-11 10:00 AM 發表 查看引用來源
34e so big....i like 33c more
34E唔會話好大,剛剛好丫,反而我覺得33C太細

引用:
原帖由 04329234 於 2019-7-8 10:39 PM 發表 查看引用來源
其實, 點解要寫返段野出黎, 一黎會想佢睇到, 二黎, 我覺得呢件係一件值得記我既事.

上年差唔多呢個時候, 我因為一個POST, 好幸運地收到女主角既一個PM, 但我一,兩日返DISCUSS先見到個PM, 一睇個PM, 佢問我想唔想PHONE SEX. 當時又唔知佢咩人,又唔知係一個點既女仔, 個心抱住一個唔放過既機會去回佢, "當然想啦"! 但世事邊有咁完美, 佢都無回我個MESSAGE ...
34E仲要後生

引用:
原帖由 04329234 於 2019-7-11 08:46 AM 發表 查看引用來源

條仔有無9叫呢?哈哈哈....
咁你有無食過個K小姐?
好可惜...無緣分食唔到。。。無呀...淨係聽到佢淫叫咋

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2019-7-10 06:32 PM 發表 查看引用來源
me too .可以搞到咁大波ge妹妹..短幾年命都制
短幾年命我唔制, 短2-3日可以接受

我個sp有白雪雪美腿,但無波。無所謂我鍾意美腿。

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2019-7-11 04:26 PM 發表 查看引用來源

好可惜...無緣分食唔到。。。無呀...淨係聽到佢淫叫咋
咁慘呀......
咁都食唔到.....

引用:
原帖由 三刀金主 於 2019-7-11 08:39 PM 發表 查看引用來源
我個sp有白雪雪美腿,但無波。無所謂我鍾意美腿。
每個人唔同既,我就唔太睇樣,最緊要係對波大同唔肥,其他都唔重要

好掛住K小姐....  

前往最後回覆