J型討論

收藏  |  訂閱
24  1.7k

我細到唔夠膽度

我比較有興趣應該點度, 度上面?度下面? 從咩位開始度? :smile_35:

從上麵度,上面好多人都會有 Fatpad我都有一大舊要減肥,如果去到5-7% body fat 個fatpad 應該在0.5寸內。應該好多人可以多多1寸或以上用。
引用:
原帖由 SmartJay 於 2015-4-30 04:28 PM 發表 查看引用來源
我比較有興趣應該點度, 度上面?度下面? 從咩位開始度? :smile_35:

女仔就話唔可以度妹妹姐,男仔大部分都想度下自己繫咪勁過人。XD
引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-4-30 02:02 PM 發表 查看引用來源
師兄們真係拎巴軟尺出來度?

引用:
原帖由 SmartJay 於 30/4/2015 06:28 PM 發表 查看引用來源
普遍嘅度法係:

直立 -> 勃起-> 尺置於J上-> 由小腹位置度起。

由陰毛位置度上去,因為有肥肚頂住,所以得8cm,

龜頭越上越細,向上尖咁,形狀似鉛筆

師兄幾高幾重? 減肥可以幫你細路重見天日。我由210減到195,長左1cm。我177高所以都幾肥。
引用:
原帖由 domygf 於 2015-5-1 05:10 AM 發表 查看引用來源

你自己滅下個J部上麵的肥肉。我度我個度肥肉有4-5CM厚。宜家我body fat 25+% 如果減到5-7% 應該 可以長翻3-4cm,不過7%bodyfat 都幾難。
引用:
原帖由 domygf 於 2015-5-1 05:10 AM 發表 查看引用來源

我龜頭都少大...呈菇型....有次有個女仔都話幾正...好想含下個菇,哈哈

引用:
原帖由 xxmonsterxx 於 1/5/2015 12:58 PM 發表 查看引用來源
你自己滅下個J部上麵的肥肉。我度我個度肥肉有4-5CM厚。宜家我body fat 25+% 如果減到5-7% 應該 可以長翻3-4cm,不過7%bodyfat 都幾難。

肚腩減兩吋,細佬長兩吋。

減肥真係唔難。忍吓口,郁動吓。

前往最後回覆