男朋友既「怪癖」

收藏  |  訂閱
19  2.1k

引用:
原帖由 samuelbe 於 2015-4-28 11:48 AM 發表 查看引用來源
咁佢會唔會掛住打j唔搞你先?

咁又唔會

引用:
原帖由 Sextastic 於 2015-4-28 11:08 AM 發表 查看引用來源
寧願係你隔離打j都唔搞醒你?

平時有搞,不過佢對瞓覺既我顏射覺得特别興奪

各有所需者!!

引用:
原帖由 stellann 於 2015-4-28 11:56 AM 發表 查看引用來源

平時有搞,不過佢對瞓覺既我顏射覺得特别興奪

妳咪襯佢瞓覺果陣痾篤屎係佢塊面囉!! :smile_30:

引用:
原帖由 stellann 於 2015-4-28 10:30 AM 發表 查看引用來源
男朋友對住我有一個嗜好
就係鍾意係我瞓緊既時候係我隔離打丁
我習慣裸睡 佢試過幾次射係我patpat到
佢仲想顏射
我問佢點解,佢話我瞓覺個樣好得意 見到我就扯
我明白男人對顏射係有興奮
但係點解 ...
我要見到妳先至.............答到妳喎:smile_47:

引用:
原帖由 stellann 於 2015-4-27 06:30 PM 發表 查看引用來源
男朋友對住我有一個嗜好
佢仲想顏射
但係點解 ...
我有時慶起上黎都會架,你下咪起身幫手囉!

有冇定時定候覆診食藥!

係男人都鍾意顏射,唔算係怪癖。

至於佢趁你瞓著時打J+顏射,我估佢係貪玩啫。

日本AV有“睡姦”系列。

劇情好賤。通常係個男人偷潛入女生房間,見個女優海棠春睡露半球,色心驟起。然後趁人哋瞓著咗,先偷雞大肆非禮一頓,再一不做二不休姦鬼埋人哋。

個女仔俾人爽完之後,仍在夢中,仲瞓到啹啹聲呀陰功。然後鏡頭一pan,就見到大大撻精液喺佢身體某處嘞。

但絕對唔會有顏射情節,我估係因為顏射個女仔一定醒。

懷疑你男友可能睇過“睡姦”系列,再引入其個人概念,向“顏射條女都唔醒”嘅高難度挑戰。

佔有慾

我都試過係條女熟睡時用春袋啪打距塊面。
引用:
原帖由 stellann 於 2015-4-28 10:30 AM 發表 查看引用來源
男朋友對住我有一個嗜好
佢仲想顏射
但係點解 ...

前往最後回覆