不知如何是好

收藏  |  訂閱
26  1.6k

引用:
原帖由 meting512 於 2015-4-27 06:00 AM 發表 查看引用來源
就係吾想同朋友。。

早晨^_^
你唔想同朋友,但你係呢度識到之後又怕見面,咁都係幫你唔到喎

其實塊膜都唔係好神聖嗟.... 反而我覺得係負擔喎....
d人成日都話留比個老公....d男人知道係處唔會係開心..係驚~
時代唔同晒lu...不過師姐...妳想比人破,記得寧缺勿濫

我估e到唔係個個師兄都為左搞

師妹,diy住先啦
講真,就算你肯,好多師兄都唔敢啦
禁大責任

無比有經驗嘅男人揸過,女人個乳房發育唔健全。
無比男人上過唔,唔知性愛嘅歡樂。
引用:
原帖由 meting512 於 2015-4-27 05:39 發表 查看引用來源
有時睇師兄師姐開po講到咁開心都忍吾住摔下妹妹。。之前開po有啲兄弟加完wechxx想約我出黎 雖然我真係好想試下 但畢竟我都仲係處  好驚出到黎會比人搞 有時比啲師兄撩撩下又濕 我都吾知自己諗咩。。

...

引用:
原帖由 meting512 於 2015-4-27 05:39 AM 發表 查看引用來源
有時睇師兄師姐開po講到咁開心都忍吾住摔下妹妹。。之前開po有啲兄弟加完wechxx想約我出黎 雖然我真係好想試下 但畢竟我都仲係處  好驚出到黎會比人搞 有時比啲師兄撩撩下又濕 我都吾知自己諗咩。。

...
早,真吾真呀,幾好幻想哦!

引用:
原帖由 cheung822 於 2015-4-27 08:31 AM 發表 查看引用來源
師妹,diy住先啦
禁大責任
對對對,第一次可以影響一生,不過睇樓主又怕痕又怕痛個隻feel,應該好快會有第一次經驗

引用:
原帖由 meting512 於 2015-4-27 05:39 AM 發表 查看引用來源

...
你都係正正經經搵男仔拍下拖先啦....:smile_o11:

引用:

...
妳知約妳出來既人係想爆房,妳唔想,咁就唔好出啦,搵個男朋友啦,咁妳既可以開心,又有感情:smile_44:

引用:
原帖由 cheung822 於 27-4-2015 08:31 發表 查看引用來源
師妹,diy住先啦
禁大責任
無錯...

前往最後回覆