請問各位大哥係中元街附近有邊間酒店最平?

收藏  |  訂閱
11  282

請問各位大哥係中元街附近有邊間酒店最平?

一個人住...平得就平...家吓經濟唔好...謝謝各位大哥幫忙...因為附近都好貴...要成二,三百蚊晚...有冇啲百零蚊晚架...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-5-13 01:27 PM 發表
一個人住...平得就平...家吓經濟唔好...謝謝各位大哥幫忙...因為附近都好貴...要成二,三百蚊晚...有冇啲百零蚊晚架...
昇平...雄獅對面, 百零蚊晚...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-13 04:25 PM 發表 查看引用來源

昇平...雄獅對面, 百零蚊晚...
多謝師兄熱心幫忙...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-5-13 04:35 PM 發表

多謝師兄熱心幫忙...
舉手之勞姐.....客氣客氣

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-13 05:30 PM 發表 查看引用來源

舉手之勞姐.....客氣客氣
除左昇平仲有冇其他...

嘉美最平,110(單人房)-170(套房、Sauna房、大床房),有+元早餐券一張。會尾旁邊,轟穴對面,位置最好;6樓仲有個倉,揾mm不假外求:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-5-13 13:27 發表 查看引用來源
睇吓你响邊度玩啦...依家啲大場有啲會有酒店特價卷俾你...

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-5-13 19:12 發表 查看引用來源
嘉美最平,110(單人房)-170(套房、Sauna房、大床房),有+元早餐券一張。會尾旁邊,轟穴對面,位置最好;6樓仲有個倉,揾mm不假外求:smile_38:
師傅又返來啦  

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-5-13 07:12 PM 發表
老大你甘熟﹐你成日去呀﹗﹗﹗:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-5-13 07:12 PM 發表
但成日比人拍門呢...個間都唔記酒店了....

ps. 有師兄衰過係呢度, 當然亦會有人話住甘耐未試過啦, 不過出黎玩除左平之餘, 當然係安全啦...

前往最後回覆