上一頁下一頁
發新話題

附圖問 : 皇崗 口岸 <--> 福田口岸

收藏  |  訂閱
57  9.0k

引用:
原帖由 Jack_Jack 於 2009-4-30 09:03 PM 發表

邊幅圖呀? 寫乜Q 呀你?!
係咪你唔識貼圖呀??!
你咪講人啦,講甘多,你不如post個圖點行皇崗口岸 <--> 福田口岸 ,
呢個題都是講呢個,你又講左去第二度.

引用:
原帖由 aminson~ 於 2009-4-30 11:37 PM 發表 查看引用來源

你咪講人啦,講甘多,你不如post個圖點行皇崗口岸  福田口岸 ,

我幾時有話識去??!Post 乜Q呀??!
個題你開咩??!咁你又唔 Post??!
係佢講話 可以水立方前面穿過去 皇崗口岸 ~

又唔叫佢Post??!

引用:
原帖由 aminson~ 於 2009-4-30 11:37 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 Jack_Jack 於 2009-4-30 09:03 PM 發表 查看引用來源
邊幅圖呀? 寫乜Q 呀你?!
係咪你唔識貼圖呀??!
你咪講人啦,講甘多,你不如post個圖點行皇崗口岸  福田口岸 ,
呢個題都是講呢個,你又講左去第二度. [/quote]
你點追post睇的,人地都無話過識去又點Post呀??!
你咪又係得個講字,點穿過去呀?!你又唔出圖??!

引用:
原帖由 winzy 於 2009-4-20 01:02 PM 發表 查看引用來源

我淨識由的士站果處穿過去
係唔使經過宏昌門口, 只需從傍邊車路向褔田方向, 行幾分鐘就到會港城. 夜晚都算安全, 因為好多車經過.

本來經天澤花園後門穿過去係最快, 但個門係上咗鑰, 你要等有人出才可以入去.

引用:
原帖由 winzy 於 2009-5-1 03:57 AM 發表 查看引用來源

你點追post睇的,人地都無話過識去又點Post呀??!
你咪又係得個講字,點穿過去呀?!你又唔出圖??! ... [/quote]
話錯人喇
係深圳公交話水立方可以後面可以去皇崗口岸.........睇黎唔追post個個係你
所以jack先叫佢出個圖話俾人聽點可以穿到去

引用:
原帖由 我愛大波 於 2009-5-1 09:57 AM 發表 查看引用來源
話錯人喇
係深圳公交話水立方可以後面可以去皇崗口岸.........睇黎唔追post個個係你
所以jack先叫佢出個圖話俾人聽點可以穿到去
你再睇清楚好無
係 aminson 叫我出圖指示, 但我係從未表示 我識點行!
再說 係 "深圳公交" 話沿住 "水立方" 前面行過去
引用:
原帖由 深圳公交 於 2009-4-27 01:43 AM 發表 查看引用來源
沿住水立方前面行過去唔得咩 :smile_43:

引用:
原帖由 eddiech 於 2009-5-1 09:54 AM 發表 查看引用來源

係唔使經過宏昌門口, 只需從傍邊車路向褔田方向, 行幾分鐘就到會港城. 夜晚都算安全, 因為好多車經過.

本來經天澤花園後門穿過去係最快, 但個門係上咗鑰, 你要等有人出才可以入去.

你是指這樣行嗎??!
你咁講我還會明白!

引用:
原帖由 我愛大波 於 2009-5-1 09:57 AM 發表 查看引用來源
話錯人喇
所以ja ...
ching你睇清楚個回應,係"邊個"回應"邊個"先啦!

回覆 47# 的帖子

攪野咩,點解唔行個條路仔 :smile_41: :smile_43:

引用:
原帖由 Jack_Jack 於 2009-5-1 07:25 PM 發表 查看引用來源

你再睇清楚好無
係 aminson 叫我出圖指示, 但我係從未表示 我識點行!
再說 係 "深圳公交" 話沿住 "水立方" 前面行過去

你自己再睇清楚我寫d 咩
我係幫緊你.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆