上一頁下一頁
發新話題

交友app上認識的會計妹妹

收藏  |  訂閱
40  14.6k

引用:
原帖由 夏天真好 於 2019-7-16 04:21 PM 發表 查看引用來源
同會計妹妹既關係已經完結,因為佢已經搵到男朋友。寫呢篇文,係想紀念一下同會計妹妹呢3個月既經歷。
同會計妹妹係係一個好出名既交友app識既,描述一下會計妹妹先,28歲,大約165高,有肉地,大波,D-Ecup左右,自己一個人住。同會計妹妹識左差唔多一個月左右,就約左出黎食飯,當日去打邊爐,會計妹妹一身OL打扮,加多對黑絲,加一件好貼身既裇衫,好突顯佢豐滿既上圍,當日同佢打邊爐都忍唔住係咁望佢對波 ...
羨慕

引用:
原帖由 夏天真好 於 2019-7-16 16:21 發表 查看引用來源
同會計妹妹既關係已經完結,因為佢已經搵到男朋友。寫呢篇文,係想紀念一下同會計妹妹呢3個月既經歷。
同會計妹妹係係一個好出名既交友app識既,描述一下會計妹妹先,28歲,大約165高,有肉地,大波,D-Ecup左右,自己一個人住。同會計妹妹識左差唔多一個月左右,就約左出黎食飯,當日去打邊爐,會計妹妹一身OL打扮,加多對黑絲,加一件好貼身既裇衫,好突顯佢豐滿既上圍,當日同佢打邊爐都忍唔住係咁望佢對波 ...
樣子如何?可能佢想分手是但搵個理由?

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-7-18 01:19 AM 發表 查看引用來源

好來好去米算~
有需要去深究?

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-7-18 01:19 AM 發表 查看引用來源

樣子係甜美既,不過佢話識左新仔,要斷關係,我都唔深究

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

一路狗仔做再打pat 真系好 hi

有呢啲回憶都係正嘅

有無影下相留念

引用:
原帖由 俾比 於 2019-7-20 02:28 PM 發表 查看引用來源
有無影下相留念
有要求過,不過佢唔肯

引用:
原帖由 夏天真好 於 2019-7-20 06:25 PM 發表 查看引用來源

有要求過,不過佢唔肯
算啦~下個更美好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆