上一頁下一頁
發新話題

解放肥妻

收藏  |  訂閱
221  38.7k

恭喜C hing
下次記得要奶埋人妻隻肥蟹喔!

一向肥都有佢美妙可取之處!

引用:
原帖由 sam_plus 於 2019-4-12 22:52 發表 查看引用來源
響香討不時會有關於同肥妹嘅性討論,好多ching都響往同肥妹搞,而我亦係其中一份子。細個時候都同過肥妹,大件嘅拍拖,貪佢夠大波大籮易溝。
講返正題⋯⋯有晚收到個香討嘅PM,內容係"hi我係一個三十歲嘅人妻,可以做朋友嗎?"當時精神為之一振,心諗點會忽然間有d咁䇞嘅嘢呢?咁嘅情況下就即刻回覆啦,經過幾個pm,知道左佢係一個肥人妻而響某個我回覆過嘅帖見到我,當時我諗我應該係響一個有關搞肥妹嘅帖度留言 ...
肥妹對波有 38G ?

引用:
原帖由 sam_plus 於 2019-4-12 22:52 發表 查看引用來源
響香討不時會有關於同肥妹嘅性討論,好多ching都響往同肥妹搞,而我亦係其中一份子。細個時候都同過肥妹,大件嘅拍拖,貪佢夠大波大籮易溝。
講返正題⋯⋯有晚收到個香討嘅PM,內容係"hi我係一個三十歲嘅人妻,可以做朋友嗎?"當時精神為之一振,心諗點會忽然間有d咁䇞嘅嘢呢?咁嘅情況下就即刻回覆啦,經過幾個pm,知道左佢係一個肥人妻而響某個我回覆過嘅帖見到我,當時我諗我應該係響一個有關搞肥妹嘅帖度留言 ...
肥妹對波有 38G ?

引用:
原帖由 A1000 於 2019-4-13 02:21 PM 發表 查看引用來源
肥妹對波有 38G ?
堅有

引用:
原帖由 kit1415 於 2019-4-13 12:57 PM 發表 查看引用來源
恭喜C hing
下次記得要奶埋人妻隻肥蟹喔!
期待中呀⋯⋯佢

咁你下次見面,一定有得享受下佢下面D 吸精大法

肥妹好呀, 淫底既肥妹更好, 佢可以為我做好多野......顏射, 口爆, 甚至連菊花都為我開呀

我都係肥妹愛好者..仲要咁大波未試過...好想幫佢奶下濕鮑..師兄你就正啦. 唔知肥妻有無係度睇post呢

引用:
原帖由 hli9 於 2019-4-13 02:54 PM 發表 查看引用來源
咁你下次見面,一定有得享受下佢下面D 吸精大法
佢今日同肥夫去旅行,下次見要個幾星期後,但今日響機場仲有send波波相俾我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆