上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#47 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.0k  33.8k

引用:
原帖由 史隆教練 於 2019-7-18 12:12 PM 發表 查看引用來源

舊時第一次玩溜冰
咩都唔帶就去玩
溜冰唔帶護具都仲可以理解,但roller真係唔得,如果我小朋友玩,我會買齊俾佢地呢......
但溜冰我都跌過.......其實跌果下幾爽架喎,HAHA...

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-7-18 01:28 PM 發表 查看引用來源

喂,附近無人就唔跌啦😆
咁架??即原來女人跌,係睇有無仔係附近架咩??
咁如果真係有仔出現,個女又跌,點知無人扶........咪好傷??:smile_43::smile_43::smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-18 02:11 PM 發表 查看引用來源

下,正常唔會帶呢d架嘛..........
你驚仆丫嘛叔叔

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-18 10:53 AM 發表 查看引用來源

其實唔出面生,我而家都請緊褓姆架喇......所以搵笨架,HAHA....

出面生唔係出面個女人湊架咩?我以為係添~~~~講笑喳.
自己小朋友,外人又點會湊得比自己好,最希望佢地健康快樂嘛.
近日睇多左一d健康既食品資料.
如果大家口痕想食野,會想食咩多既呢?即唔係為飽肚而食.......... ...
你都傻嘅....係度問....
一定係答你痕就梗係食女啦😂😂😂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-7-18 11:55 AM 發表 查看引用來源

咁樣架咩!
將來嘅嘢邊有人知?
外賣仔仲好後生嘛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-18 02:11 PM 發表 查看引用來源

下,正常唔會帶呢d架嘛..........
可以唔帶J架咩?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-7-18 02:46 PM 發表 查看引用來源

你驚仆丫嘛叔叔
:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:我唔想睬妳.......

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-18 02:54 PM 發表 查看引用來源

你都傻嘅....係度問....
一定係答你痕就梗係食女啦😂😂😂
唔係,我真係問食入口架阿大夫.
成日食女,食得多會悶架嘛........食下其他先喳,好無~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-18 03:40 PM 發表 查看引用來源

唔係,我真係問食入口架阿大夫.
成日食女,食得多會悶架嘛........食下其他先喳,好無~~~~
咁唔食女,食波餅囉

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-7-18 03:55 PM 發表 查看引用來源

咁唔食女,食波餅囉
波餅咁正,又好喎~~~~
問題波餅.......請問塊餅有幾大呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆