上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#47 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.0k  34.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-15 10:59 AM 發表 查看引用來源

講緊未結婚時,即.........咸豐年前...........:smile_30::smile_30:
哈哈,車...

咁我都試過啦,但我同女性朋友一齊,無你咁叻

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-7-15 12:59 PM 發表 查看引用來源
我終於都有時間去諗下我同條黑柴嘅關係,多得不斷攻擊我嘅人(盡情愚弄我吧),令我得出嘅結論係“我地非常幸福”,即使到分開嘅一刻,都唔須要帶住一滴眼淚,因為我地永遠喺對心裡面。
你咁做只會將你自己嘅創傷無限擴大,人蠢過柒過無問題,唔好再重蹈覆轍就可以,唔好比無知害死自己 ...
😘😘😘
Hug hug 

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-7-15 12:59 PM 發表 查看引用來源
我終於都有時間去諗下我同條黑柴嘅關係,多得不斷攻擊我嘅人(盡情愚弄我吧),令我得出嘅結論係“我地非常幸福”,即使到分開嘅一刻,都唔須要帶住一滴眼淚,因為我地永遠喺對心裡面。
你咁做只會將你自己嘅創傷無限擴大,人蠢過柒過無問題,唔好再重蹈覆轍就可以,唔好比無知害死自己 ...
要開開心心過活。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-7-15 10:02 發表 查看引用來源

膠人經常有,最近特別多
你一定係講我

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-15 01:17 PM 發表 查看引用來源

哈哈,車...

響酒吧定沙灘先…?

引用:
:smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-15 01:17 PM 發表 查看引用來源

哈哈,車...

同女性朋友去玩俾人撩,係好好既經歷黎架~~~~HAHA........因為如果妳係2個女仔,人地又2個男仔,就真係FIT晒.

咩啊,我先唔叻,但新加坡妹妹確係唔錯架下~~~~HAHA.
可惜我係無下文.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-7-15 01:43 PM 發表 查看引用來源

響酒吧定沙灘先…?
會唔會係酒吧被人撩,再行出埋去沙灘先?:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-7-15 12:59 發表 查看引用來源
Be strong

引用:
原帖由 森杉谷 於 2019-7-15 02:54 PM 發表 查看引用來源

Be strong
Be water

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆