上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#47 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.0k  34.5k

月大
引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-7-15 10:42 AM 發表 查看引用來源

保密工作要做好
當然啦

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-14 10:42 PM 發表 查看引用來源

點開胸呀?想像唔到....
即咁樣喳...........

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-14 11:26 PM 發表 查看引用來源

咪fing下fing下囉... 條....... tie
係,呢隻都得,係屋企可以咁玩~~

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-14 11:27 PM 發表 查看引用來源

咁威威,有屋企人係到都有人抄牌?
講緊未結婚時,即.........咸豐年前...........:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-7-15 02:41 AM 發表 查看引用來源

係灰大同佢傾緊打出心口~
我只不過路過,正想提議女神不如著細碼T露臍…
就發現左神秘地無左幾頁🤔🤔
尋日見到個女人,真係咁著,我知而家好多女士修得條靚靚腰都會咁做.......
但尋日見果位姐姐似係打完邊爐再黎多個BBQ,都仲要咁著......都好不得了.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-7-15 07:09 AM 發表 查看引用來源

好神奇跳走咗
可能太悶,被人cut走左..............

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-7-15 02:19 AM 發表 查看引用來源

係,頭先去到181頁。
傾緊女神著緊身T裇,打出個心口去日本。
點會呀!宜家先180頁喎,唔係咁得人驚呀嘛~~~~~

我終於都有時間去諗下我同條黑柴嘅關係,多得不斷攻擊我嘅人(盡情愚弄我吧),令我得出嘅結論係“我地非常幸福”,即使到分開嘅一刻,都唔須要帶住一滴眼淚,因為我地永遠喺對心裡面。
你咁做只會將你自己嘅創傷無限擴大,人蠢過柒過無問題,唔好再重蹈覆轍就可以,唔好比無知害死自己

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-7-15 12:46 PM 發表 查看引用來源

點會呀!宜家先180頁喎,唔係咁得人驚呀嘛~~~~~
係咯,所以我都唔明,但佢話琴晚已經過左,好奇怪

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-15 10:58 AM 發表 查看引用來源

係,呢隻都得,係屋企可以咁玩~~

係屋企見到佢既話,要大戰300回合

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆