上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
258  9.0k

引用:
原帖由 meow_917 於 30/4/2021 14:28 發表 查看引用來源

*** 我重申多一次,我開舖唔係識仔,唔駛pm 我,喵姐唔需要響呢度覓食!如果鐘意吹水,歡迎響post度是旦噏***
阿星歡迎自己嚟呢度是但噏,踎低噴飯,阿喵自便,擔定櫈仔攞定花生😬

...........

....................

引用:
原帖由 meow_917 於 30/4/2021 15:10 發表 查看引用來源

花生,我鐘意買連殼既!覺得好味d !
由依家開始阿星要講啲有養份嘅內容,阿星要深度,有咁深得咁深😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-30 16:00 發表 查看引用來源

由依家開始阿星要講啲有養份嘅內容,阿星要深度,有咁深得咁深😬
星兄,加啲肥料就有養份啦 🤭

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-4-25 00:40 發表 查看引用來源
又潛水先
好耐冇見貓姐喇😘

好耐都冇入黎,😅
但我好似錯過姐姐個post😂😂

上年因為意外入黎,貓姐個post好正架,太有感覺了。
有緣再見。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-4-28 11:19 發表 查看引用來源
緣來便聚,緣滅便散,我都係見到你個名先入嚟講兩句,前排呢度有個瑜伽人妻出現,我活躍過一排。😆😆
果個人妻姨姨都好正架

我記得有你地陪果幾日陪好正,

呢期都心情唔好,搵唔岩地方,周圍逛

順便講Ps唔係識仔,唔好pm我,我唔覆架。

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-4-29 23:35 發表 查看引用來源

其實我份人重情念舊,心軟唔識嬲人,唔知係好事定唔好事。

總將別人的錯,當成自己的問題

我這份愛太重
有時讓彼此都透不到氣
不是人人可以接受 ...
最近睇到有人追星,想起1516歲時初愛,我好掛住細個只有愛,性只係後話,愛真係好多款,想難忘,只要不顧後果就會越大個都越記得。愛情就是這樣,要最浪漫吧~

...........

...........

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-5-1 23:56 發表 查看引用來源

Yes,  我都感觸良多。十幾年前喵姐沒自信,零安全感,越要綁緊,越要睇緊花心男友,卻令彼此都太累,我係非常非常非常愛佢,亦深信佢本應都好愛我,可惜太緊張令佢透唔到氣,不斷的不信任,佢都質疑呢個關係點行落去。

歸根究底,都係 ...
貓姐,

我呢期好想喊,但又喊唔出,
慘慘豬,想喊完心情好d

愛情是這樣難忘,我都忘又忘掉不到,
追不到舊時最真既愛情,都係我衰,做左超衰人,

呀~唔唔知點講,得閒呢度搵返女仔傾下心事,會有增長的🙈🙈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆