我唔單只賓周短,手指都短,我不是做愛的材料

收藏  |  訂閱
12  498

我唔單只賓周短,手指都短,我不是做愛的材料

註定孤獨終老,我唔敢同媽講我唔結婚的理由,唉

腳趾公咁短就真係陰9公囉.......

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-5-6 10:28 PM 發表 查看引用來源
腳趾公咁短就真係陰9公囉.......
咁我用腳趾屌囉:smile_35:

引用:
原帖由 hihitohihi 於 2015-5-6 10:30 PM 發表 查看引用來源
咁我用腳趾屌囉:smile_35:
最閉係門口了了下.....唔得爽呢....

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-5-6 10:32 PM 發表 查看引用來源
最閉係門口了了下.....唔得爽呢....
咁我跳樓死OR出家做和尚

引用:
原帖由 hihitohihi 於 2015-5-6 10:33 PM 發表 查看引用來源
咁我跳樓死OR出家做和尚
師兄你係咪嘜都短過人? 我都係手指短,人中短,耳仔短..,老人家話短命種黎架.... 生命有時,你都係做和尚唔好跳樓.....知唔知跳樓會好慘架... 你仲可以用手指同條俐嘛~~

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-5-6 10:41 PM 發表 查看引用來源
師兄你係咪嘜都短過人? 我都係手指短,人中短,耳仔短..,老人家話短命種黎架.... 生命有時,你都係做和尚唔好跳樓.....知唔知跳樓會好慘架... 你仲可以用手指同條俐嘛~~
都話左手指短,我條脷都短:smile_35::smile_24::')

引用:
原帖由 hihitohihi 於 2015-5-6 10:43 PM 發表 查看引用來源
都話左手指短,我條脷都短:smile_35::smile_24::')
咁你好慘..... 淘寶有d神器幫你拉長jj..訂返套啦....

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-5-6 10:46 PM 發表 查看引用來源
咁你好慘..... 淘寶有d神器幫你拉長jj..訂返套啦....
唔駛啦,最多唔搞野:smile_24::smile_35:

引用:
原帖由 hihitohihi 於 2015-5-6 21:12 發表 查看引用來源
註定孤獨終老,我唔敢同媽講我唔結婚的理由,唉
短又駛乜驚喎,最緊要有錢,有錢享女福呀,曾志矮夠矮啦,咪又結婚生仔。

想結婚生仔,北上去山區搵條女日日翻吉,包有囍事。

前往最後回覆