期待、幻想永遠係最引人入性既

收藏  |  訂閱
7  3.3k

期待、幻想永遠係最引人入性既

尋日係v7識左個女仔,傾下普通野,傾多兩傾大家已經互出男女攬攬錫錫既sticker,
後尾我話 "kiss you lips"
佢話 "i want real kiss..."
我話 "it must be cool~"
不過之後佢靜左,咁我都冇理佢啦。

今朝問番佢原來佢太攰訓著左,都估到啦。

今晚食完飯又叫下佢啦,我打左個錫錫emoji,跟住佢又話 "i want real kiss..."
佢講到出面,咁我多口話:"好丫,我黎搵你丫"
佢笑住咁話好丫~

我知佢意思唔係去佢屋企,因為唔得;
叫佢過黎我呢邊,佢又話唔好。

咁我話:"黎到同你say個hi走人?"
佢話: "去公園囉..."

男人就係咁,呢一刻一定充滿幻想,即刻心郁郁想出去啦,而且佢係我合眼緣既type,肥肥地既,樣cute cute。

呢個時候天文台個app就彈左個 "三號風球現正懸掛" 既訊息出黎。

比著以前血氣方剛,真係會走左出去;
不過而家唔同啦,雖然係好吸引,不過幻想下算啦,唔一定要出既。
三號係一個原因,再傾耐d都係另一個原因。

我係多野諗既,我會諗同佢kiss,輕咬住佢個咀仔有幾正,或者大家唔呼吸咁打茄輪,我會情不自禁咁放隻手係佢個胸上面,雖然隔住件衫同bra。
錫到興起,會唔會摸起上黎呢?如果我隔住佢條褲R佢佢會點呢,伸隻手入去摷,摸到佢下面又濕又暖一定好正,但摷濕左佢唔上唔落點算好呢,佢又會唔會摸我碌野呢...

但係係公園喎,佢樓下d公園都好光猛既,而且都多人放工番屋企經過,我地會唔會拖手去暗角,例如電錶房後門...

係公園咁互摷法我以前試過一次,係好正既,
只不過當時果個公園係暗到一支燈都冇,而坐既位好黑好隱閉 (有機會會寫)

同佢講岩岩掛左三號,第晚先黎搵你kiss啦。

如有下文再話比大家知。

今晚覆9佢卓啦

引用:
原帖由 牙聰# 於 31-7-2019 09:26 發表 查看引用來源
今晚覆9佢卓啦
但又準備掛8號啦啵:smile_40:

引用:
原帖由 CCandy 於 2019-7-31 10:36 AM 發表 查看引用來源

但又準備掛8號啦啵:smile_40:
哈哈,係囉,唯有希望在明天

引用:
原帖由 牙聰# 於 2019-7-31 11:43 AM 發表 查看引用來源

哈哈,係囉,唯有希望在明天
真係會掛

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-7-31 11:44 AM 發表 查看引用來源
真係會掛
兩點前掛

引用:
原帖由 牙聰# 於 2019-7-31 09:26 AM 發表 查看引用來源
今晚覆9佢卓啦
八號呀,下次先

有得食你就出去啦,又三號又八號,有得食你又覺得煩!!!

前往最後回覆