45 12345
上一頁下一頁
發新話題

男友只愛口交

收藏  |  訂閱
44  2.4k

男友只愛口交

同男友一齊左大半年, 初頭覺得佢係乖乖仔嗰啲. 點知一齊左無耐佢就開始搞我.
咁佢中意嘅我都無咩所謂, 慢慢就進展到去下面對下面.但之後唔知點解佢變左凈係口交就算.
每次佢想要就做小小前戲跟住就示意叫我含, 含到佢射就完.
慢慢變到十次都無一次係下面對下面.
平時佢都有用手搞high下我, 但我feel到係因為佢搞我, 我會含得快啲佢high啲.有一段時間我好唔開心, 覺得佢凈係顧自己, 我就好似佢個工具, 覺得有性無愛.
卒之有次我忍唔住同佢講左, 我嗰次真係好唔開心喊晒.佢就話我傻好, 唔開心要同佢講.
之後幾次佢有做多啲前戲, 有下對下咁.
但耐左又得小小前戲同口交, 係多左用手搞, 但依然唔想下對下咁.
有時我會搞搞下主動女上男下咁插, 但差唔多次次未插佢就好大力阻止我話怕會射會有bb.
咁我之後有次就主動去拎condom, 咁佢冇阻止, 不過想我含多幾下先戴.
但係最後都係除左condom要我幫佢含黎射.
明明初頭佢都會下對下射(有condom), 佢都無痛/唔舒服.
我唔明點解佢之後變成咁.
我有問佢係咪中意口交多過下面, 佢話都係咁舒服.
我問佢有咩唔同, 佢話唔同感覺.
問親佢一係就答左=無答, 一係就話唔知.我都唔知佢點諗.
同佢講過我感受佢都照係咁, 我都唔知點再開口同佢講, 好似逼佢咁.
我唔係話性慾好強, 基本上佢唔搞我都無咩野.
但係次次凈係幫佢含個感覺真係唔好過, 好難受.
自己好似同隻雞冇分別.
奇怪嘅係, 平時嘅佢對我好好, 好照顧我, 廿四孝男友.
係凈係性依方面唔care我.有無男仔都係同樣情況?
我都知男仔覺得口交好舒服, 但會唔會中意到已經完全唔想要女仔下面?佢係已經對我下面無興趣定點?
佢表面上係純品嗰啲, 好抗拒sex toy, sm嗰啲.
我用盡方法佢都只係想口交. 大家可唔可以俾啲意見我?
我最想係知道原因.
真係好懷念以前sweet住搞嘅時光.
好多謝大家花時間睇晒篇野.

你哋幾大吖?

引用:
原帖由 Hugo6699 於 23/4/2015 08:38 AM 發表 查看引用來源
你哋幾大吖?

系吾系無新鲜感,你試下修下毛毛引下佢
引用:
原帖由 dada_blue 於 2015-4-23 08:48 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Hugo6699 於 23/4/2015 09:10 AM 發表 查看引用來源
系吾系無新鲜感,你試下修下毛毛引下佢

修毛唔會好吉咩 點剃都會有啲係度吉吉地

其實口交又真係舒服過做!

修短小小,有些男仔會覺得sex
引用:
原帖由 dada_blue 於 2015-4-23 09:47 AM 發表 查看引用來源

修毛唔會好吉咩 點剃都會有啲係度吉吉地

口交比正常性交舒服感更大。被人服侍,梗係爽啦。

口交帶俾陰莖嘅快感亦更高。無他,口功能多:吹含啜吸舐咬瀨。加埋對手,快感嚟得快而直接。陰道相對上悶好多。

另外,心理上,男人被女人用口服侍會有一種征服感。

口交上咗癮,要戒極難。

引用:
原帖由 dada_blue 於 2015-4-23 08:30 AM 發表 查看引用來源
同男友一齊左大半年, 初頭覺得佢係乖乖仔嗰啲. 點知一齊左無耐佢就開始搞我.
咁佢中意嘅我都無咩所謂, 慢慢就進展到去下面對下面.但之後唔知點解佢變左凈係口交就算.
每次佢想要就做小小前戲跟住就示意 ...
好明顯妳含得佢好c服啦:smile_47:

.

口交又真係好吸引既
不過你認真同佢傾下好d

45 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆