純粹呻下,師姐請入

收藏  |  訂閱
19  1.1k

純粹呻下,師姐請入

本人男,同女友一齊大半年,都無做過,已經明示暗示過,亦有做過啲浪漫野,但佢都係話唔好,理由係:
“第一次上屋企就咩咩唔係咁好”
“適當時候就會比”
我第一次聽到真係x左出黎,唔想為左呢啲野嘈,但好多時都忍唔住,加上果日班fd先講“有女都要打飛機咁無陰公丫”?,當堂灰爆

其實主要係想聽下師姐們既意見,當然師兄都okay la

P.S我宜家呢個之前係拍過十幾次拖

:smile_03: 老奉俾你屌?

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-4-10 02:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_03: 老奉俾你屌?
咁又唔會丫,哈哈,如果係既話就唔會宜家都重一齊啦
我主題都寫埋想師姐入,想了解下宜家女友諗緊咩姐

適當嘅時候係咪只你生日嗰啲日子,其實你又唔使成日刻意問幾時同我造呀之類,第一次做係好突發性架嘛,天時地利好重要,你下下叫條女上你屋企反而令佢反感呀!

引用:
原帖由 jjcjjc69 於 2015-4-10 02:54 PM 發表 查看引用來源
適當嘅時候係咪只你生日嗰啲日子,其實你又唔使成日刻意問幾時同我造呀之類,第一次做係好突發性架嘛,天時地利好重要,你下下叫條女上你屋企反而令佢反感呀!

http://n2.hk/d/images/r10/m ...
其實只係講過一次,呢件事已經係半年前,到宜家我都完全無提過,只係想了解下女友諗咩
我又唔係變態,點會下下做佢去我度,哈,講完一次見佢咁大反應我都絕口不提了

成個post重點係

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-4-10 03:17 PM 發表 查看引用來源
成個post重點係

都係丫,哈真係心水清
當初係奇怪同有啲嬲,宜家就淨係想知女友諗乜

引用:
原帖由 lok9992000 於 2015-4-10 02:35 PM 發表 查看引用來源
本人男,同女友一齊大半年,都無做過,已經明示暗示過,亦有做過啲浪漫野,但佢都係話唔好,理由係:
“第一次上屋企就咩咩唔係咁好”
“適當時候就會比”
我第一次聽到真係x左出黎,唔想為左呢啲野嘈 ...
你找鳳姐吧

兩睇…

• 有時條女唔易上都唔係壞事。公廁開餐,你都唔開胃啦,係咪先?

• 另一方面,C兄或者都檢討吓,點解大半年仲食緊白果?除非條女係教友,如果唔係,你真係要諗諗有乜問題喎。咁耐,鍾嘉欣都食咗啦。

• 時間永遠唔係一個吊唔吊得既關鍵

前往最後回覆