上一頁下一頁
發新話題

村屋奇遇 P1, 3, 4, 5, 7, 10

收藏  |  訂閱
171  84.4k

其實可否在標題上講第幾頁更新左

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-14 02:37 AM 發表 查看引用來源
Level 2
個晚之後,好似打開左S舖癮,佢好似都幾鐘意,所以我們都越玩越大膽。我隔離屋住左對夫妻陳生陳太(假名),30幾歲,幾OPEN下,因為我同佢哋既主人房有隻側窗係房尾,隻側窗大約30 CM 闊,我們2隻窗其實好近,伸隻手出去應該掂到,佢哋成日唔關窗攪野,雖然看唔到,但成晚比佢地嘈住。

我隻側窗分上下2節,上半節佔3份之二,比我黏左半磨沙既貼紙,所以如果由陳生間屋望入來,上半節 ...
反而想問知道陳生幾 open, 係唔係有段故?

有片,有相,但大部份係完事後刪除左。我唔會post 架,不用問。:smile_39:

引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-16 11:45 PM 發表 查看引用來源

有時候等𨋢見到鄰居會打招呼
識得的話會唔會尷尬? 我個日, 陳生係看我同s唔到,有咩事,我就賴係我個朋友,我成日有朋友上來訓。不過如果唔怕尷尬,其實幾刺激。

引用:
原帖由 johnsonlee107 於 2019-6-17 08:47 AM 發表 查看引用來源

反而想問知道陳生幾 open, 係唔係有段故?
冇故架。只是陳太外國返,所以幾開放下,有時係天台,就咁著住小背心晾衫 (懷疑冇戴bra)。有幾次唔關窗就攪野, 聽到下d對話同呻吟聲,都知佢2個幾開放。

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-17 06:50 PM 發表 查看引用來源

識得的話會唔會尷尬? 我個日, 陳生係看我同s唔到,有咩事,我就賴係我個朋友,我成日有朋友上來訓。不過如果唔怕尷尬,其實幾刺激。
其實鄰居夫婦當時係新搬來,當時同佢哋唔熟,完全唔覺得尷尬

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-17 06:41 PM 發表 查看引用來源
有片,有相,但大部份係完事後刪除左。我唔會post 架,不用問。:smile_39:
師兄well done👍🏻

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-14 02:37 AM 發表 查看引用來源
Level 3
之後我搬左去同區另一間屋,但較偏僻的地方,接近上山的位,同舊屋5分鐘車程。有一晚,我們沿住山路上山,係一個暗位席地而做,但感覺一般,好凍。

Level 4
我揸車去一個好靚,但冇咩人識去的地方,去到盡頭,泊好車,我們就是車尾做,我打開左車尾箱比我們除時上返車,車頭同旁都落哂遮光板,而且得一條路入,所以我們很遠就會看到有冇人入來,過程冇咩特別,但真係幾刺激,未見 ...
射到佢成面都係,就咁行返去?

又真係幾奇情。

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-6 05:03 PM 發表 查看引用來源

唔係,我住得好近市區,冇咁北。不過上年搬左去同區比較偏僻的地方。
近市區,冇咁北?大wai?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆