上一頁下一頁
發新話題

村屋奇遇 P1, 3, 4, 5, 7, 10

收藏  |  訂閱
171  84.4k

寫得唔錯, 等你再post.

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-14 02:37 AM 發表 查看引用來源
Level 3
之後我搬左去同區另一間屋,但較偏僻的地方,接近上山的位,同舊屋5分鐘車程。有一晚,我們沿住山路上山,係一個暗位席地而做,但感覺一般,好凍。

Level 4
我揸車去一個好靚,但冇咩人識去的地方,去到盡頭,泊好車,我們就是車尾做,我打開左車尾箱比我們除時上返車,車頭同旁都落哂遮光板,而且得一條路入,所以我們很遠就會看到有冇人入來,過程冇咩特別,但真係幾刺激,未見 ...
好刺激,好趣怪!

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-14 02:37 AM 發表 查看引用來源
Level 2
個晚之後,好似打開左S舖癮,佢好似都幾鐘意,所以我們都越玩越大膽。我隔離屋住左對夫妻陳生陳太(假名),30幾歲,幾OPEN下,因為我同佢哋既主人房有隻側窗係房尾,隻側窗大約30 CM 闊,我們2隻窗其實好近,伸隻手出去應該掂到,佢哋成日唔關窗攪野,雖然看唔到,但成晚比佢地嘈住。

我隻側窗分上下2節,上半節佔3份之二,比我黏左半磨沙既貼紙,所以如果由陳生間屋望入來,上半節 ...
好刺激喎,好彩你鄰居唔識S小姐!

幾年前屋企人去咗旅行,男朋友上咗我屋企坐,客廳只有白色薄紗窗簾布,晚上冇開燈,係貼住窗邊的沙發上做愛,雖然唔知隔離屋的年青夫婦會否見到,但感覺上很刺激😅

引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-15 01:49 PM 發表 查看引用來源

好刺激喎,好彩你鄰居唔識S小姐!

幾年前屋企人去咗旅行,男朋友上咗我屋企坐,客廳只有白色薄紗窗簾布,晚上冇開燈,係貼住窗邊的沙發上做愛,雖然唔知隔離屋的年青夫婦會否見到,但感覺上很刺激😅 ...
師姐有無叫得好大聲?😆

引用:
Level 3
之後我搬左去同區另一間屋,但較偏僻的地方,接近上山的位,同舊屋5分鐘車程。有一晚,我們沿住山路上山,係一個暗位席地而做,但感覺一般,好凍。

Level 4
我揸車去一個好靚,但冇咩人識去的地方,去到盡頭,泊好車,我們就是車尾做,我打開左車尾箱比我們除時上返車,車頭同旁都落哂遮光板,而且得一條路入,所以我們很遠就會看到有冇人入來,過程冇咩特別,但真係幾刺激,未見 ...
師兄同s真係好玩得,精神😀

引用:
原帖由 Th216 於 2019-6-15 03:17 PM 發表 查看引用來源

師姐有無叫得好大聲?😆
冇喎,平時坐係沙發睇電視會望到鄰居個客廳,其實都好近吓

引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-15 06:27 PM 發表 查看引用來源

冇喎,平時坐係沙發睇電視會望到鄰居個客廳,其實都好近吓
鄰居見到都會扯哂😆

3男1女?

引用:
原帖由 Th216 於 2019-6-16 01:10 AM 發表 查看引用來源

鄰居見到都會扯哂😆
有時候等𨋢見到鄰居會打招呼

引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-16 11:45 PM 發表 查看引用來源

有時候等𨋢見到鄰居會打招呼
打招呼果陣,有咩人肉scanner?😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆