上一頁下一頁
發新話題

村屋奇遇 P1, 3, 4, 5, 7, 10

收藏  |  訂閱
171  84.4k

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-8 09:24 PM 發表 查看引用來源
除左性,我都慢慢了解S真正的一面,佢同男朋友己經冇咩感情,似屋企人多過似男女朋友,但因為某啲原因,所以分唔到手,而佢一直都鐘意緊另一個冇可能一齊到的人,所以關係都幾複雜下,可能因為咁,所以用性來麻醉自己。

係我之前,佢其實都只是搵過3個SP,但是唔係幾夾,所以試過幾次之後就再冇搵佢哋,直至遇到我。最初的2-3個月,所有的基本野我們都試齊,口爆、顏射、乳交、腳交、中出..….,基本 ...
師兄好有心基玩女!心態正確

村民一定守護原住民權益啊

村屋

加油💪💪

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-5 04:46 PM 發表 查看引用來源
我和S小姐住在同一圍村, 她和男朋友租住的單位和我住得相當近,而且她們住的是地下,所以間中都會見到她們。S小姐大約30歲身村比較細小,但她非常靚,有小小混血, 屬於係街會比人望個種,而且份人比較隨和,如果唔係有男朋友,我諗我會追佢。前幾年,S因為想轉下工作環境,所以轉左第二份工,但佢幾唔好彩,遇著2個咸濕和1個變態老闆,所以2年來不停轉工,而且中間有一大段時間冇野做。而我是做freelance   ...
故事好睇唔錯,師兄有性褔啊!

值得令人回味的回憶

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-8 09:24 PM 發表 查看引用來源
除左性,我都慢慢了解S真正的一面,佢同男朋友己經冇咩感情,似屋企人多過似男女朋友,但因為某啲原因,所以分唔到手,而佢一直都鐘意緊另一個冇可能一齊到的人,所以關係都幾複雜下,可能因為咁,所以用性來麻醉自己。

係我之前,佢其實都只是搵過3個SP,但是唔係幾夾,所以試過幾次之後就再冇搵佢哋,直至遇到我。最初的2-3個月,所有的基本野我們都試齊,口爆、顏射、乳交、腳交、中出..….,基本 ...
師兄寫得唔錯
花我未試過,但就試過用羽毛
呢個玩法會搵到D平時唔為意嘅敏感位
小腿後面,手臂內側,腳板底都會好敏感,矇埋眼又係另一種刺激

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-9 03:54 PM 發表 查看引用來源

師兄寫得唔錯
小腿後面,手臂內側,腳板底都會好敏感,矇埋眼又係另一種刺激 ...
用花好似有小小怪

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-9 03:54 PM 發表 查看引用來源

師兄寫得唔錯
小腿後面,手臂內側,腳板底都會好敏感,矇埋眼又係另一種刺激 ...
用花好似有小小怪

30又細細粒,加上少少混血,加上波唔大,已經好有畫面

引用:

你們這玩法也幾不錯,讚!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆