上一頁下一頁
發新話題

心態嘅轉變

收藏  |  訂閱
54  8.0k

引用:
原帖由 gum717 於 2019-6-18 04:20 PM 發表 查看引用來源
只要拍得好合拍:smile_47:
理佢18定係88
認同, 乜女都有佢好玩的地方, 我有個中女Sp年輕時冇乜玩, SM,後門野外露出乜都肯試但唔肯吞精, 另一個青春無敵乜都唔玩但肯呑精,飲尿:smile_34:

引用:
原帖由 girl2000 於 2019-6-20 02:57 PM 發表 查看引用來源
師兄,你不是變態個類,我都係個種愛好
難得有同好,真係好開心!

引用:
原帖由 jabichan 於 2019-6-20 04:45 PM 發表 查看引用來源

認同, 乜女都有佢好玩的地方, 我有個中女Sp年輕時冇乜玩, SM,後門野外露出乜都肯試但唔肯吞精, 另一個青春無敵乜都唔玩但肯呑精,飲尿:smile_34:
SP之間要信任同專重,要大家都同意玩先會開心。

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-6-20 07:59 AM 發表 查看引用來源

真係估唔到都幾多師兄係同好...
其實除咗年紀之外,而家我連對身材嘅睇法都唔同咗...

以前我會鍾意瘦底,而家反而鍾意有D肉哋,當然唔可以太肥,因為做愛嗰時會無咁靈活 ...
哈 好認同! 有時生過果d都好有feel

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2019-6-20 09:32 AM 發表 查看引用來源
我自己都喜歡成熟女性!~後生女~唔係唔好~不過溝通上係有少少代溝~所以好耐都識唔到後生女~哈哈! 成熟女性~經歷有番上下~好多時~未開聲都知你諗咩~傾計唔使轉彎~感覺幾舒服. ...
哈 有d事她重明白多過你。 講到好白 她又會了解

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-6-20 01:05 PM 發表 查看引用來源

絕對係,攪完嘢休息嗰時大家交流下,都係一個重點?
直頭同你研究下次㸃玩

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-6-20 06:47 PM 發表 查看引用來源

直頭同你研究下次㸃玩
我最鍾意呢D!

我而家都對後生𡃁妹仔冇興趣

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-6-19 01:25 PM 發表 查看引用來源

其實keep得好,熟女都好正,唔駛幻想都好開心!
咁需然佢4X頭,但只生過一件所以一D都唔算肥,但係我日日都對住件後生女,冇得食幻想吓都好過瘾,熟女來得真實又自然功架和反應、再幻想吓公司件後生女,真係好L快又硬番。:smile_47:

引用:
原帖由 大丈夫是我 於 2019-6-20 08:00 PM 發表 查看引用來源
我而家都對後生𡃁妹仔冇興趣
歡迎同路人一同分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆