上一頁下一頁
發新話題

男友只愛口交

收藏  |  訂閱
44  2.4k

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-4-24 10:00 AM 發表 查看引用來源

佢就是我在讀3年IVE以來最熟的朋友,在最後數個月更密切交往,約會一齊溫習、一起用膳、一齊遊山玩水、又一齊去廁所等

曾經多次氹佢,佢才試過一次突然攬實我、瞓在我身上等,惟獨是佢抗拒我在佢身 ...
咁奇怪?

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-4-24 10:12 AM 發表 查看引用來源

我又唔敢問佢抗佢的原因,怕因此傷害了朋友關係

一齊去廁所時,佢望住我痾尿就試過,但佢又唔想我望佢
可能太熟…又可能有不可告人既秘密…
咁你咪好痕濕晒…xdd

Poor
May I help you out

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-4-24 10:18 AM 發表 查看引用來源

可能太熟…又可能有不可告人既秘密…
咁你咪好痕濕晒…xdd

在沒有被含/自慰下不會射得出

引用:
原帖由 dada_blue 於 2015-4-23 01:49 PM 發表 查看引用來源

試過啦, 見佢就想射就停, 佢要我繼續含同chok. 如果我唔繼續, 佢就等到軟番走人, 佢完全無一刻衝動去拎condom.
我記起有次搞緊我問佢唔想插咩, 佢話依家個mood想含.
自私到無人有

引用:
原帖由 dada_blue 於 2015-4-23 01:49 PM 發表 查看引用來源

試過啦, 見佢就想射就停, 佢要我繼續含同chok. 如果我唔繼續, 佢就等到軟番走人, 佢完全無一刻衝動去拎condom.
我記起有次搞緊我問佢唔想插咩, 佢話依家個mood想含.
相信做含嗰個只是唔想讓對方的精液落在自己的口中,所以決定停下

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-4-24 04:01 PM 發表 查看引用來源

相信做含嗰個只是唔想讓對方的精液落在自己的口中,所以決定停下
其實個男伴真係自私精

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-4-24 12:31 AM 發表 查看引用來源

當還未對口交有所認識時,對男女朋友的性慾不高

直至我要好的朋友介紹過AV和網上了解原來口交可以咁舒服時,就對性慾需求大幅增加:smile_47:

即使我對佢分享性慾佢都接受和認同,只是我想意圖去攬佢、去摸佢 ...
我是男士,佢GAY過我但唔想我GAY佢

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-4-24 01:22 PM 發表 查看引用來源

自私到無人有

有無聽過強國取精機?它正模仿口交的動作 http://m.gamme.com.tw/106743

以儀器即可取代人手口交

其實口交舒服d,但係又唔可以咁自私

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆