上一頁下一頁
發新話題

村屋奇遇 P1, 3, 4, 5, 7, 10

收藏  |  訂閱
171  84.4k

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-5 04:46 PM 發表 查看引用來源
我和S小姐住在同一圍村, 她和男朋友租住的單位和我住得相當近,而且她們住的是地下,所以間中都會見到她們。S小姐大約30歲身村比較細小,但她非常靚,有小小混血, 屬於係街會比人望個種,而且份人比較隨和,如果唔係有男朋友,我諗我會追佢。前幾年,S因為想轉下工作環境,所以轉左第二份工,但佢幾唔好彩,遇著2個咸濕和1個變態老闆,所以2年來不停轉工,而且中間有一大段時間冇野做。而我是做freelance   ...
樓主你2年同佢玩過啲咩新野呢? 🤤

Well written, nice post. Please share more

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-6-5 09:44 PM 發表 查看引用來源

同女人做爱 重點係是先比女方享受 長做長有
沒錯,互相尊重最緊要。

引用:
原帖由 bblcs 於 2019-6-6 02:30 AM 發表 查看引用來源
加油C兄,我睇到扯行曬,因為我都有同sp玩過3p🤤🤤🤤
咁要分享下啦,我同s之後都有試過3P, 仲試過幾次4P。

引用:
原帖由 clarkkent 於 2019-6-6 11:55 AM 發表 查看引用來源
粉嶺圍?
唔係,我住得好近市區,冇咁北。不過上年搬左去同區比較偏僻的地方。

引用:
原帖由 bblcs 於 2019-6-6 12:23 PM 發表 查看引用來源

N年前嘅事啦,都無再搵個sp。
不女有啲女淫起上黎真係咩都肯玩🤤
有時我覺得係我陪緊佢玩😂。

S小姐有無長keep? 

引用:
原帖由 k.k2504 於 2019-6-6 05:19 PM 發表 查看引用來源
S小姐有無長keep? 
冇啦,佢有人生另一步要行,所以我們今年見得比較小,對上一次見佢己經成2個月前。

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-6 05:25 PM 發表 查看引用來源

冇啦,佢有人生另一步要行,所以我們今年見得比較小,對上一次見佢己經成2個月前。
有keep contact姐係仲有機會玩

引用:
原帖由 無袖 於 2019-6-6 09:56 PM 發表 查看引用來源

有keep contact姐係仲有機會玩
越來越小啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆