上一頁下一頁
發新話題

男友只愛口交

收藏  |  訂閱
44  2.4k

我就鈡意兩樣! 唔會只係口交囉!女伴都有需要架嘛!你男友好撚自私!

引用:
原帖由 jun14 於 2015-4-23 05:01 PM 發表 查看引用來源
我就鈡意兩樣! 唔會只係口交囉!女伴都有需要架嘛!你男友好撚自私!

只係識自己享受! 不理伴侶感受!
我最討厭的

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-23 10:25 AM 發表 查看引用來源
口交比正常性交舒服感更大。被人服侍,梗係爽啦。

口交帶俾陰莖嘅快感亦更高。無他,口功能多:吹含啜吸舐咬瀨。加埋對手,快感嚟得快而直接。陰道相對上悶好多。

另外,心理上,男人被女人用口服 ...
絕對認同!

正如上面既師兄講口交可能舒服過插入
但我見樓主同男友既然關係係好既
不如再坐低傾下
可能係你男友一時又唔記得呢
我相信樓主都知自己男友錫自己
唔好覺得自己係SEX TOY或者係低級既工具啦
咁只會影響關係

引用:
原帖由 jun14 於 2015-4-23 05:01 PM 發表 查看引用來源

當還未對口交有所認識時,對男女朋友的性慾不高

直至我要好的朋友介紹過AV和網上了解原來口交可以咁舒服時,就對性慾需求大幅增加:smile_47:

即使我對佢分享性慾佢都接受和認同,只是我想意圖去攬佢、去摸佢、想含佢等佢唔制:')

單方面要對方服侍自己
係床上面我又唔覺得佢當你係女友喎。

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-4-24 12:31 AM 發表 查看引用來源

當還未對口交有所認識時,對男女朋友的性慾不高

直至我要好的朋友介紹過AV和網上了解原來口交可以咁舒服時,就對性慾需求大幅增加:smile_47:

即使我對佢分享性慾佢都接受和認同,只是我想意圖去攬佢、去摸佢 ...
早晨! 師姐,你男伴咁對你?意圖都唔得???

引用:
原帖由 jun14 於 2015-4-24 07:53 AM 發表 查看引用來源

早晨! 師姐,你男伴咁對你?意圖都唔得???

佢就是我在讀3年IVE以來最熟的朋友,在最後數個月更密切交往,約會一齊溫習、一起用膳、一齊遊山玩水、又一齊去廁所等

曾經多次氹佢,佢才試過一次突然攬實我、瞓在我身上等,惟獨是佢抗拒我在佢身上發生性行為

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-4-24 10:00 AM 發表 查看引用來源

佢就是我在讀3年IVE以來最熟的朋友,在最後數個月更密切交往,約會一齊溫習、一起用膳、一齊遊山玩水、又一齊去廁所等

曾經多次氹佢,佢才試過一次突然攬實我、瞓在我身上等,惟獨是佢抗拒我在佢身 ...
點解呢?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-4-24 10:01 AM 發表 查看引用來源

點解呢?

我又唔敢問佢抗佢的原因,怕因此傷害了朋友關係

一齊去廁所時,佢望住我痾尿就試過,但佢又唔想我望佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆