我條女已經被我搞到無曬感覺,昨日我又同條女高野,試新玩法,爽淋到我。

收藏  |  訂閱
30  3.8k

引用:
原帖由 michelle1885 於 2015-3-27 11:42 AM 發表 查看引用來源
樓主, 我好有興趣, 同埋有個誤區, 我想問射精同高潮感覺有咩吾同呢?

我都成日聽GAY FRIEND講話插PP 係男性G點......好想知有咩吾同:smile_o06:
未試過
我諗應該好似女人 clitoral orgasm 同 vaginal orgasm 嘅分別

甘咪係甘不斷高潮? 有冇甘爽啊...甘男人應該個個都要比男人吉先係快樂既極致喎 :smile_o01:

引用:
原帖由 michelle1885 於 2015-3-27 03:29 PM 發表 查看引用來源
甘咪係甘不斷高潮? 有冇甘爽啊...甘男人應該個個都要比男人吉先係快樂既極致喎 :smile_o01:
我咩都唔識架

引用:
原帖由 michelle1885 於 2015-3-27 11:42 AM 發表 查看引用來源
樓主, 我好有興趣, 同埋有個誤區, 我想問射精同高潮感覺有咩吾同呢?

我都成日聽GAY FRIEND講話插PP 系男性G點......好想知有咩吾同:smile_o06:
你射精時候前列腺系幫你將d精液射出去,你認為會有咩感覺。
只不過按摩前列腺既爽同射精爽不同之處系,按摩前列腺=射精感覺既爽,但系無射精之後既反感感覺。
所以按摩前列腺可以達到無限次射精感受,同女性高潮系一個道理。同真正射精唔同。
GAY FRIEND中意比人插就系因為插時候觸碰到前列腺,所以會有爽既感覺,不過無人中意爽時候對像系男人。依種系心裡變咗態。。。。:smile_34:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-26 02:12 PM 發表 查看引用來源

男人50歲後要定期做前列腺檢查,攞命程度差不多。成支物體凍雪雪插入嚟,真係咩仇都報晒。

通櫃咁大鑊,邊個唔驚?

o下?? 咁咪做親檢查都射精? :smile_41:

引用:
原帖由 ... 於 2015-3-27 08:36 PM 發表 查看引用來源

你射精時候前列腺系幫你將d精液射出去,你認為會有咩感覺。
只不過按摩前列腺既爽同射精爽不同之處系,按摩前列腺=射精感覺既爽,但系無射精之後既反感感覺。
所以按摩前列腺可以達到無限次射精感受,同女性高潮 ...
咩叫射精之後既反感感覺 :smile_41: 即係唔中意?

最好少d玩前列線,否則攪到前列缐肥大,就痾唔到尿😂

引用:
原帖由 JaOry 於 2015-3-27 09:51 PM 發表 查看引用來源
最好少d玩前列線,否則攪到前列缐肥大,就痾唔到尿😂
按摩前列腺對男性系健康做法,反而咩都唔做,前列腺就會肥大,而且會累積毒素。。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 27/3/2015 11:21 PM 發表 查看引用來源

o下?? 咁咪做親檢查都射精? :smile_41:
正常嘅男人唔會覺得通櫃係享受。點會射精?

喜歡通櫃嘅,只會係一啲有特殊性癖,或者同性戀人仕。:smile_52::smile_52::smile_52:

引用:
原帖由 ... 於 28/3/2015 01:01 AM 發表 查看引用來源

按摩前列腺對男性系健康做法,反而咩都唔做,前列腺就會肥大,而且會累積毒素。。
呢味嘢一般嚟講對象係男同性戀人士。醫學上已證實前列腺按摩冇實際作用,而且極有危險性。
好地地成日搞前列腺,反而冇嘢搞到有嘢。肛門創傷,肛癌,前列腺發炎感染,前列腺癌,同各種大腸疾病!
現實係:50歲以上嘅男性,最終一半會有前列腺肥大嘅問題。
適當運動,均衡飲食 = 未必贏,但一定無得輸。

前往最後回覆