我條女已經被我搞到無曬感覺,昨日我又同條女高野,試新玩法,爽淋到我。

收藏  |  訂閱
30  3.8k

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-26 12:21 PM 發表 查看引用來源

聽過有女人鐘意玩男人屎忽
但其實都幾多步驟
又要洗得好乾淨
我咁多年一次都未聽過, 未遇過, 亦無諗過會俾人插~!
插都唔係point, 最攞命係插到嗰幅圖咁入喎, 我個人接受唔到囉~!

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-3-26 12:27 PM 發表 查看引用來源
插都唔係point, 最攞命係插到嗰幅圖咁入喎, 我個人接受唔到囉~!
咁咪當學下新嘢囉

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-26 12:30 PM 發表 查看引用來源

咁咪當學下新嘢囉
我插女人屎眼都厭核突, 重口味唔啱我~!

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-3-26 12:46 PM 發表 查看引用來源

我插女人屎眼都厭核突, 重口味唔啱我~!
每個人都有唔同嗜好嘅

引用:
原帖由 blackknights 於 26/3/2015 02:27 PM 發表 查看引用來源
男人50歲後要定期做前列腺檢查,攞命程度差不多。成支物體凍雪雪插入嚟,真係咩仇都報晒。

通櫃咁大鑊,邊個唔驚?

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-3-26 12:27 PM 發表 查看引用來源
半支手指叫干入喎。。。服咗你。:smile_42:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-26 12:17 PM 發表 查看引用來源

不如用返佢自己支牙刷 :smile_34:
Haha~牙刷。。

引用:
原帖由 Siumanze 于 2015-3-26 10:02 PM 发表 查看引用來源

Haha~牙刷。。

好多地方都有得买。:smile_30:

唔怪得咁多新聞提過好多男人搵嘢插自己肛門,但卡住扯唔番出黎,最後要搵醫生求救啦

樓主, 我好有興趣, 同埋有個誤區, 我想問射精同高潮感覺有咩吾同呢?

我都成日聽GAY FRIEND講話插PP 係男性G點......好想知有咩吾同:smile_o06:

前往最後回覆