上一頁下一頁
發新話題

村屋奇遇 P1, 3, 4, 5, 7, 10

收藏  |  訂閱
171  84.4k

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-7-4 02:23 PM 發表 查看引用來源

我都要由市區搬去住村屋了
村屋各有各起,間間都唔同,祝你好運啦:smile_40:

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-26 19:05 發表 查看引用來源
他們

其實一直有傾開3P的的可能性,但點搵另一位呢?我同S都冇一個合適人算,如是者,件事就不了了之,直至遇到Sam。一開始,係因為我和S玩另一樣野而識到Sam ,並不是打算玩3P,識到Sam 都算是誤打誤撞,有一次,新聞調查話女仕比人係地鐵非禮比例非常高(唔記得左個比例,好似話有4成),而且大部份女仕都無報案,需然我唔是咩正人君子,但絕對唔認同此行為,亦都唔相信地鐵真是有咁多非禮 ...
好想睇下你地仲有什麼新情趣,新故事
等你come back,  巴打

村屋多野玩?

好正,等睇新post

引用:
原帖由 Alanwoo 於 26-6-2019 19:05 發表 查看引用來源
他們

其實一直有傾開3P的的可能性,但點搵另一位呢?我同S都冇一個合適人算,如是者,件事就不了了之,直至遇到Sam。一開始,係因為我和S玩另一樣野而識到Sam ,並不是打算玩3P,識到Sam 都算是誤打誤撞,有一次,新聞調查話女仕比人係地鐵非禮比例非常高(唔記得左個比例,好似話有4成),而且大部份女仕都無報案,需然我唔是咩正人君子,但絕對唔認同此行為,亦都唔相信地鐵真是有咁多非禮 ...
睇完都覺得你地之間有感情 佢會care你嘅感受 你都會 呢啲應該係叫secret lover

巴打,你同 S 有新故事嗎?

引用:
原帖由 M.Kira 於 2019-7-19 09:39 AM 發表 查看引用來源

睇完都覺得你地之間有感情 佢會care你嘅感受 你都會 呢啲應該係叫secret lover
其實都係,secret lover 可能貼切d。

其實我們宜家比較小見,冇咩新野打。反而舊事可能有機會寫下。

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-7-23 09:12 PM 發表 查看引用來源
等你既舊事重提

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-7-23 09:12 PM 發表 查看引用來源
等你再發表, thx樓主!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆