我條女已經被我搞到無曬感覺,昨日我又同條女高野,試新玩法,爽淋到我。

收藏  |  訂閱
30  3.8k

我條女已經被我搞到無曬感覺,昨日我又同條女高野,試新玩法,爽淋到我。

首先我唔系第一次搞野,而且我同我條女搞野已經差唔多搞到無曬感覺。
昨日我又同佢搞野,因為已經無咩感覺,所以我就試試前所未有既玩法,就係按摩前列腺+搞我條j....
先說明,前列腺是男性先有,系用黎射精既一個器官之一,男性射精時既感覺有50%都來自前列腺,
我們男性既精液(唔系精子),都係藏向前列腺。
如果用手按摩前列腺,無打飛機,男性都會同女性一樣高潮,而且會射精,每用手按一次前列腺,男性就會有一次射精既感覺。
如果一直用手按摩前列腺,男性就會有無限次射精既感受。至於有多爽,一直無限射精,有幾爽,每一個男性都知道。
昨日我同條女就係測試依種滋味,結果真系爽淋到我。
首先我既動作就同狗一樣,比我條女用手進入我既後門,然後用手尋找我既前列腺位置,好容易穩到,子要條女一按到前列腺你就會有射精感覺,然後就同條女話系依個位置。
如果真係唔知位置,可以睇下面圖片,好容易明白。

然後我條女一邊慢動作輕輕按摩我既前列腺,一邊又用手幫我慢慢打飛機,果種感受。簡直就系升仙,前所未有既高潮,系好淋好淋爽。
然後我射精既時候,因為好淋爽,我射咗好多好多,真系好淋7爽。。。。所以我將依個方法分享給各位男性。:smile_34:

淋爽, 第一次聽呢個形容詞

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-25 10:50 PM 發表 查看引用來源
淋爽, 第一次聽呢個形容詞
:smile_30::smile_30::smile_30: 我都諗o左一陣先譯到...

不過.... 如果我留長o左手指甲係咪玩唔到囉 :smile_41:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-26 11:45 AM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30::smile_30: 我都諗o左一陣先譯到...

不過.... 如果我留長o左手指甲係咪玩唔到囉 :smile_41:
用假狗代替

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-26 11:45 AM 發表 查看引用來源

用棉花捧囉~!

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-3-26 12:02 PM 發表 查看引用來源

用棉花捧囉~!
牙籤

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-26 12:09 PM 發表 查看引用來源

牙籤
咁又太尖....hahaha~!
其實, 女人真係會咁做嘛?

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-26 12:09 PM 發表 查看引用來源

牙籤
不如用返佢自己支牙刷 :smile_34:

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-3-26 12:16 PM 發表 查看引用來源
咁又太尖....hahaha~!
其實, 女人真係會咁做嘛?
聽過有女人鐘意玩男人屎忽
但其實都幾多步驟
又要洗得好乾淨

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-26 12:17 PM 發表 查看引用來源

不如用返佢自己支牙刷 :smile_34:
馬桶刷好似範圍廣啲

前往最後回覆