上一頁下一頁
發新話題

SP

收藏  |  訂閱
189  5.8k

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-5-4 09:11 AM 發表 查看引用來源

請問除晒衫,埋牙先發現唔合格,可以點樣叮走佢呢?請男士回答。

我係女仔。。。。

我會扮m 到。。。haha,,,,話,死啦,真係嚟m 呀。。。,仲好肚痛(等佢連叫我幫佢錫小dee dee 既機會都無) ,我每次都要痛3幾日架。。,,,今晚真係唔得,咩mood 都無晒。。。不如下次先。。。

回覆 51# 的帖子

你而家仲有無 SP

引用:
原帖由 nttntt 於 2015-5-4 04:34 PM 發表 查看引用來源

咁。。。。。有時。。。。。開心完。。。。
凌晨,點搭地鐵。。。。。同埋硬係覺得搭地鐵成件事就唔完美。。。。

唔使凌晨..開心完再食埋晚飯分開搭車個感覺即刻灰晒咁

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-5-4 07:23 AM 發表 查看引用來源
腳臭和技巧都可以改善、在乎女方的包容!
男朋友就話等佢改善啫...

SP?唔啱即刻想掉頭走啦… 講咩包容....

引用:
原帖由 supermanfky 於 2015-5-3 07:42 PM 發表 查看引用來源
各位,真心一問,邊度可以搵到SP?大家有無系呢個論壇度搵到過?有咩技巧。。
要配合天時地利人和先可以搵到

回覆 55# 的帖子

好似幾深奧,你透過咩途徑識到呢

引用:
原帖由 supermanfky 於 2015-5-4 11:30 PM 發表 查看引用來源
好似幾深奧,你透過咩途徑識到呢
靠一雙手

引用:
原帖由 nttntt 於 2015-5-4 04:41 PM 發表 查看引用來源

我係女仔。。。。

我會扮m 到。。。haha,,,,話,死啦,真係嚟m 呀。。。,仲好肚痛(等佢連叫我幫佢錫小dee dee 既機會都無) ,我每次都要痛3幾日架。。,,,今晚真係唔得,咩mood 都無晒。。。不如下 ...
仲可以口爆,可能佢仲 like

引用:
原帖由 alstom 於 2015-5-4 11:51 PM 發表 查看引用來源

仲可以口爆,可能佢仲 like

所以咪扮埋肚痛囉。。。。好痛喎。。。點幫你口呀大哥~~~

引用:
原帖由 nttntt 於 2015-5-5 12:12 AM 發表 查看引用來源

所以咪扮埋肚痛囉。。。。好痛喎。。。點幫你口呀大哥~~~

咁古惑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆