上一頁下一頁
發新話題

其實大家有幾多SP?

收藏  |  訂閱
113  5.3k

大家講有feel定冇feel
可能我自己太膚淺啦
但有feel係指身體有反應?
因為我成日覺得有feel又有親密關係點解只係SP?

回覆 50# 的帖子

邊方面既感覺?

引用:
原帖由 五娘安泰 於 2015-4-23 08:31 PM 發表 查看引用來源
大家講有feel定冇feel
可能我自己太膚淺啦
但有feel係指身體有反應?
因為我成日覺得有feel又有親密關係點解只係SP?
人在江湖,身不由己,適合上床,未必適合生活,適合行人生路,又未必岩感覺。

人生百般無奈加煩惱,柴米油鹽醬醋茶,一大筆流水賬要計,一個性伴有激情適合談心,但遇事時卻未必能幫你解決。

個女人係好嗲令我好舒服,但當真正要拎出枱面時,就未必出到手。

畢竟,女人只係男人既一部份,男人係女人生活既一大部份。兩者則重,功能,眼界同出發點唔同,你就明白點解有feel岩傾但只係能停留sp sl既階段。

一有感情所有野都複雜起來

引用:
原帖由 blueu 於 2015-4-23 11:15 PM 發表 查看引用來源
一有感情所有野都複雜起來
即係SP同SL既分別

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-4-23 11:08 PM 發表 查看引用來源

人在江湖,身不由己,適合上床,未必適合生活,適合行人生路,又未必岩感覺。

人生百般無奈加煩惱,柴米油鹽醬醋茶,一大筆流水賬要計,一個性伴有激情適合談心,但遇事時卻未必能幫你解決。

個女人係好嗲 ...
完全睇得明 而且都知道遊戲規則

每每到左果刻感覺最真實
其實對方真係一秘時間都唔想花係你身上 除左性
相處完回到家 又開始感歎 自己只不過係一個性玩伴

似乎即使揾sp都唔係咁容易
兩個人冇所謂既關係感覺係好難去到性
反而有好多師兄姐好多都好似有好多sp咁所以我先好奇

曾經有一位

引用:
原帖由 yiuyiu819 於 24-4-2015 04:51 PM 發表 查看引用來源

完全睇得明 而且都知道遊戲規則

每每到左果刻感覺最真實
其實對方真係一秘時間都唔想花係你身上 除左性
相處完回到家 又開始感歎 自己只不過係一個性玩伴

由出黎見面好開心到返屋企自己一丁友果種空虛感真係令人好SAD

引用:
原帖由 blueu 於 2015-4-24 06:38 PM 發表 查看引用來源

由出黎見面好開心到返屋企自己一丁友果種空虛感真係令人好SAD
你都試過嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆