49 12345
上一頁下一頁
發新話題

SL煩惱

收藏  |  訂閱
48  1.8k

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-13 08:03 PM 發表 查看引用來源
小弟已經有老婆同埋小朋友,結咗婚17年,之前有過兩個人妻做SL,每個都keep到四年左右,大家放工後或者放假,都不會找對方,只有在返工日子中午出來開房。近半年識咗一個單身嘅中女,成日想我同佢食 ...
當然要放手我都找不小sp結婚都可食耐D未結一次算數你有家庭自己真係唸清楚

引用:
原帖由 joechan998 於 2015-5-15 12:50 PM 發表 查看引用來源
當然要放手我都找不小sp結婚都可食耐D未結一次算數你有家庭自己真係唸清楚
結論係,已婚男士要搵sp或者sl都係搵番人妻好啲。單身女仔真係玩唔起。

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-13 10:37 PM 發表 查看引用來源

其實我好鍚屋企果幾個小朋友,只不過同太太冇感情。其實當初也不想同佢結婚。個心已經有另一個,只不過因某些原因,冇辦法唔同佢結婚。宜家同佢上床,硬都硬唔到,就算硬到,都維持唔耐,交完功課就算。如果同SL/S ...
咁樣都真係幾sad woo....
死啦⋯吳通我老公出面都玩完女人所以返泥對住我硬吳到?!
:')

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-5-15 05:24 PM 發表 查看引用來源
咁樣都真係幾sad woo....
死啦⋯吳通我老公出面都玩完女人所以返泥對住我硬吳到?!
:')
你老公又係對住你嘅時候硬唔到?

其實睇完ching回覆,你自己其實都有答案啦,你都係想玩d刺激d既先想同佢keep..為左個唔愛既女人破壞自己屋企勁無謂

Keep4年唔奇..因為大家默契好
知定位俾足夠空間對方珍惜見面時間...就好快又一年

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-15 05:59 PM 發表 查看引用來源

你老公又係對住你嘅時候硬唔到?

係佢成日都吳攪我,有時我主動撩佢佢都吳攪⋯

放手... 唔好為左個SL 搞到自己家庭 係重點~

引用:
原帖由 CdRoomBB 於 2015-5-16 04:47 PM 發表 查看引用來源
放手... 唔好為左個SL 搞到自己家庭 係重點~
同意

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆