上一頁下一頁
發新話題

(問題純文字)25歲同事人妻點算?

收藏  |  訂閱
54  9.7k

引用:
原帖由 傲汎 於 2015-4-1 12:53 AM 發表 查看引用來源

理智d諗。。啱嘅。。。冇理由瀬屎上身。。。而家幾乎天天都會突然問我做緊咩。。。點點點。。。
我之前都遇過一個網上識o既,日日要我同佢電話煲粥,又撩我出黎開波,好煩,同佢出過黎一次食飯,無搞嘢,之後就斷咗唔搵佢,唔搞因為佢唔係我鍾意類型兼佢真係想黐身個種,怕怕,便宜莫貪

引用:
原帖由 幪面超人 於 2015-4-1 15:05 發表 查看引用來源

我之前都遇過一個網上識o既,日日要我同佢電話煲粥,又撩我出黎開波,好煩,同佢出過黎一次食飯,無搞夜,之後就斷咗唔搵佢,唔搞因為佢唔係我鍾意類型兼佢真係想黐身個種,怕怕,便宜莫念
巴打原来都有類似經歷啊。。。你之前網上果個係唔係又係同我差唔多ga?
呢句真係啱: 便宜莫貪

尋晚行雷又專門WECHAT我話怕。。。我又可以點~?:smile_39:

引用:
原帖由 傲汎 於 2015-4-2 06:08 AM 發表 查看引用來源

巴打原来都有類似經歷啊。。。你之前網上果個係唔係又係同我差唔多ga?
呢句真係啱: 便宜莫貪

尋晚行雷又專門WECHAT我話怕。。。我又可以點~?:smile_39:
我唔知你所講差唔多係邊方面,你同個同事年齡相差幾年,我同網上識果個就差十七年,但佢唔係我鍾意類型,如果係我like的,我相信我會俾慾望蓋過理智,佢唔係我like,所以我拒絕了

引用:
原帖由 傲汎 於 2015-4-1 00:53 發表 查看引用來源

理智d諗。。啱嘅。。。冇理由瀬屎上身。。。而家幾乎天天都會突然問我做緊咩。。。點點點。。。
食左未....
你老婆經常唔起香港?
食同事既機會係咪可一不可再?
如果唔係,小心D呀ching.....

引用:
原帖由 傲汎 於 2015-3-31 10:40 PM 發表 查看引用來源

真係一種掙扎,最主要係佢亦不停暗示我去馬。。唉。。

我代你去

引用:
原帖由 傲汎 於 2015-3-29 09:22 PM 發表 查看引用來源
巴打們可唔可以幫我個問題:

公司已婚女同事25/我29,日前玩得關係好,表示互有好感。
佢老公經常不在家一個人,上次單獨約我出去後來入咗屋一起看電影,
但老婆(本人也已婚)第六感很強突然打比我問位置嚇 ...
吊人妻子者
也被人吊你妻

引用:
原帖由 傲汎 於 2015-3-29 21:22 發表 查看引用來源
巴打們可唔可以幫我個問題:

公司已婚女同事25/我29,日前玩得關係好,表示互有好感。
佢老公經常不在家一個人,上次單獨約我出去後來入咗屋一起看電影,
但老婆(本人也已婚)第六感很強突然打比我問位置嚇 ...
驚你手尾長渣師兄:smile_44:

引用:
原帖由 傲汎 於 2015-4-1 12:53 AM 發表 查看引用來源

咁就應該明確d拒絕,果斷d,你現在錶達出來ge態度係你自己都有d享受她帶給你的恭維和曖昧!同為男人可以理解哩种飄飄然的感受,不過如果自己迷失其中ge話係要付出代價咖!

引用:
原帖由 皇紫 於 2015-4-2 21:08 發表 查看引用來源
驚你手尾長渣師兄:smile_44:
係。。我都同意啊。。。

引用:
原帖由 musi999 於 2015-4-2 23:15 發表 查看引用來源

咁就應該明確d拒絕,果斷d,你現在錶達出來ge態度係你自己都有d享受她帶給你的恭維和曖昧!同為男人可以理解哩种飄飄然的感受,不過如果自己迷失其中ge話係要付出代價咖!

http://n2.hk/d/images/r10/mob ...
可惜啊。。。已婚。。。實在不應諗太多的。。但感覺總是美好的。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆