上一頁下一頁
發新話題

SL煩惱

收藏  |  訂閱
48  1.8k

keep到4年? 點keep

引用:
原帖由 開心小淫妻 於 2015-5-14 08:34 AM 發表 查看引用來源
keep到4年? 點keep
點解keep唔到?其實要keep得耐啲都仲得,只不過係佢地老公發現咗,响進退之間苦惱中,我作出分開嘅決定。我不只係同佢地上床,其實我都好愛佢哋,但有時要迫使你作出取捨,放下自己感覺,為大家的家庭著想。我宜家每隔幾個月都同果兩位人妻見面,但沒有身體接觸,只係好朋友關係,互相傾訴吓。

其實我都有諗過點解咁怕呢個今晚同你食,咁怕同佢食晚飯,可能因為我甘本唔鍾意佢,只係鐘意佢上床的時候,其實只有性,冇愛。即是係sp。我地開始這時候都只係sp,但係佢要求我當我佢係sl。同過兩個人妻既時候感覺完全唔好,間中會夜晚出去食飯,又會去長洲玩,又會澳門玩。好開心。連上床都可以唔帶套,大家好信任,而家呢個sl都有提議過唔帶套,我堅持唔制,內心帶有恐懼感,佢之前實在同太多人上過床。

樓主情況和我很相似,對住老婆不太硬,但對情人只是間中出來租房,可保持新鮮感,就會好硬。所以我是過來人,我幾年前也有好幾個sl,有些是單身有些是離婚有些是已婚。她們甚麼花式也願意和我玩,我都領略過單身人平日太得閒了,你會感覺好煩,自己又怕穿煲。如你們相處日子久了,她好正常,就會迫你離婚。個人感覺,偷食最好不要選單身女人。

引用:
原帖由 yc101010 於 2015-5-14 10:14 AM 發表 查看引用來源
樓主情況和我很相似,對住老婆不太硬,但對情人只是間中出來租房,可保持新鮮感,就會好硬。所以我是過來人,我幾年前也有好幾個sl,有些是單身有些是離婚有些是已婚。她們甚麼花式也願意和我玩,我都領略過單身人平 ...
但係我同宜家喱個sl開始時已經講好咗我絕對唔會離婚或者影響家庭。

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-13 08:03 PM 發表 查看引用來源
小弟已經有老婆同埋小朋友,結咗婚17年,之前有過兩個人妻做SL,每個都keep到四年左右,大家放工後或者放假,都不會找對方,只有在返工日子中午出來開房。近半年識咗一個單身嘅中女,成日想我同佢食 ...
快快放手,佢最終目的想拆散你家庭,搶你過黎佢身邊

大家都好期待

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-14 09:22 AM 發表 查看引用來源

點解keep唔到?其實要keep得耐啲都仲得,只不過係佢地老公發現咗,响進退之間苦惱中,我作出分開嘅決定。我不只係同佢地上床,其實我都好愛佢哋,但有時要迫使你作出取捨,放下自己 ...
雖然你未必喜歡我既意見,不過我係都覺得你應該停止呢類關係,除非你唔愛家庭,你咁做,只係為香港男人樹立壞榜樣

引用:
原帖由 Monby 於 2015-5-14 09:51 PM 發表 查看引用來源
雖然你未必喜歡我既意見,不過我係都覺得你應該停止呢類關係,除非你唔愛家庭,你咁做,只係為香港男人樹立壞榜樣
男人9痕..唔識停架....個個人夫都愛自己屋企..一樣9痕寂寞要搵女人...我地應該叫佢離婚...去玩吞精sm...唔好阻住自己老婆時間:smile_30:

引用:
原帖由 ol-ivy 於 2015-5-14 02:48 AM 發表 查看引用來源
大家都好期待

期待D乜?期待東窗事發後,再妻離子散?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆