上一頁下一頁
發新話題

其實大家有幾多SP?

收藏  |  訂閱
113  5.3k

有時候,愈多既人愈空虛,曾經有個朋友好多sp,試過一星期七晚 晚晚唔同人 當然唔係晚晚都扑,但好多時搞完,佢都好空虛,有次聽佢講,話搞完,個女人訓到死左咁樣。

佢拎住支酒入左廁所一路對一路喊,回想咁多年,好多野都盲無目的。縱使身邊有女人 原來一個都唔愛。

我自己同d女人都係好短期如果有性的話,反而無性可以keep到 長期,傾心底話果種溫暖好多時係性比唔到。

現在係零,曾經最高峰七至八個後補 仲係隨傳隨到,唔好羨慕,因為果段日子係我最頹既時光,所有精力 時間都放左係毫無意義既地方上。

keep到嘅有3個
小弟經驗唔多
我本身唔想呃呃氹氹
sp 各取所需,食色性也, 好straight forward
但sl就可能要做下戲,氹下對方開心
男人通常肉體行先,女人就肉體感情上都有需要
所以小弟愚見,覺得女性係想要sl多過sp, vice versa

involve埋感情,有時就會唔好玩,喺 認真便輸了 嘅遊戲中踩鋼線
所以都係prefer sp

如果男仔想搵sp,不妨先以sl嘅角色出發,照顧對方嘅需要,自然大啲機會絲打會滿足返巴打需要
咁可能有多啲機會

hi, 除左 你的樣子如何,你的生活也必如何 嘅真理後,咪又係好似溝女嘅道理

引用:
原帖由 tracychan123 於 2015-4-12 02:03 PM 發表 查看引用來源

點解講左零會有咁多師兄搵我?(呃水吹)

引用:
原帖由 tracychan123 於 2015-4-20 01:59 AM 發表 查看引用來源

點解講左零會有咁多師兄搵我?(呃水吹)

因為妳係師姐嘛:smile_30:

引用:
原帖由 阿米€ 於 19/4/2015 11:02 AM 發表 查看引用來源
有時候,愈多既人愈空虛,曾經有個朋友好多sp,試過一星期七晚 晚晚唔同人 當然唔係晚晚都扑,但好多時搞完,佢都好空虛,有次聽佢講,話搞完,個女人訓到死左咁樣。

佢拎住支酒入左廁所一路對一路喊,回想咁多年, ...
咦,米佬,,但點解你好似講緊我?
我曾經真係試過特登一個禮拜晚晚唔同人,搞完望住個女伴瞓著咗,又覺得後悔。我記得有一次一邊沖涼一邊覺得自己極度污穢(即英文"sleazy"),突然掛住分咗手嘅女朋友,就喊咗出嚟。現實中我係一個唔容易喊嘅人。但喊還喊,第二日又同另一個女仔上床。嗰陣唔覺得做愛係享受,但唔做會覺得更空虛同更唔開心。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-20 11:42 AM 發表 查看引用來源

咦,米佬,,但點解你好似講緊我?
我曾經真係試過特登一個禮拜晚晚唔同人,搞完望住個女伴瞓著咗,又覺得後悔。我記得有一次一邊沖涼一邊覺得自己極度污穢(即英文"sleazy"),突然掛住分咗手 ...
殊途同歸,來來去去都係差唔多既故仔,類近既劇情,知得多都係一條脈絡,只有靠當時人自己企返起身,同埋,搵到生活既重心同意義。

有人係工作,有人係新戀情,有人係屬於自己既下一代。

個個都唔同,我都仲係尋尋覓覓中。

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2015-4-12 20:21 發表 查看引用來源
0 呀。。。
陰公

Me

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2015-4-12 20:21 發表 查看引用來源
0 呀。。。
陰公

Me too

引用:
原帖由 阿米€ 於 20/4/2015 04:14 PM 發表 查看引用來源
殊途同歸,來來去去都係差唔多既故仔,類近既劇情,知得多都係一條脈絡,只有靠當時人自己企返起身,同埋,搵到生活既重心同意義。

有人係工作,有人係新戀情,有人係屬於自己既下一代。
個個都唔同,我都 ...
性同毒品差不多,快感過後有一種令人極度冇癮嘅失落感,尤其係當你清楚條女都不過係將你當做洩慾工具。但要戒又唔易。因為你會疑惑:如果得番一個性伴,到底生唔生存到落去?
我嗰陣睇性睇得比而家更重,不能一日無性,但,我真心唔覺得以前係享受。

其實性對大家黎講似乎變左做為快感...
有時見師兄姐好似有好多SP
估唔到大家都係需要一段講感情既關係
認真搵個講感情既伴侶去做先係最滿足

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆