上一頁下一頁
發新話題

(問題純文字)25歲同事人妻點算?

收藏  |  訂閱
54  9.7k

引用:
原帖由 傲汎 於 2015-3-29 10:34 PM 發表 查看引用來源

又好像幾啱。。:smile_42:
再唔系就打二次!冇左淫念就唔会想去

驚就唔好去

你咁問得,即係想去馬啦。
:smile_45:

理智同慾望的戰鬥真係好難取捨,但最重要我覺得係若你同女同事關係真係開始咗,反而開心過後就更多煩惱跟尾

引用:
原帖由 幪面超人 於 2015-3-31 18:28 發表 查看引用來源
理智同慾望的戰鬥真係好難取捨,但最重要我覺得係若你同女同事關係真係開始咗,反而開心過後就更多煩惱跟尾
真係一種掙扎,最主要係佢亦不停暗示我去馬。。唉。。

引用:
原帖由 ckm 於 2015-3-30 20:59 發表 查看引用來源
你咁問得,即係想去馬啦。
:smile_45:
下半身思想,係。上半身思想,唔去得!

食左先講

引用:
原帖由 大芝野 於 2015-3-31 23:29 發表 查看引用來源
食左先講
今晚差D就去馬,佢都話一個人係街等我去接她,最終沒去。。
可能係好事掛。。。。

呢幾日對話本人親測可能佢like我+寂寞。。。之前逢人就話好崇拜我+羡慕我老婆(我算係佢其中嘅一個BOSS)。。。
老實話係男人無人會送到埋來唔想食,但係聽落去怕佢動真感情就真係唔係咁容易就會GO AHEAD。。
加上,,老婆就來要調過來啊。。。

引用:
原帖由 傲汎 於 2015-3-31 11:56 PM 發表 查看引用來源

今晚差D就去馬,佢都話一個人係街等我去接她,最終沒去。。
可能係好事掛。。。。

呢幾日對話本人親測可能佢like我+寂寞。。。之前逢人就話好崇拜我+羡慕我老婆(我算係佢其中嘅一個BOSS)。。。
老實話 ...
你算係其中一個boss,咁就梗係唔去啦!有太多不可控製的因素!真係有能力的男人無必要冒哩种無謂的險!建議你搞清楚sp的正確定義先去霖咩女係適合自己ge!

引用:
原帖由 musi999 於 2015-4-1 00:20 發表 查看引用來源

你算係其中一個boss,咁就梗係唔去啦!有太多不可控製的因素!真係有能力的男人無必要冒哩种無謂的險!建議你搞清楚sp的正確定義先去霖咩女係適合自己ge!

理智d諗。。啱嘅。。。冇理由瀬屎上身。。。而家幾乎天天都會突然問我做緊咩。。。點點點。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆