上一頁下一頁
發新話題

經歷分享,人妻Angel-update#63

收藏  |  訂閱
78  37.3k

Super jealous

呢 d 中女 真係正

Great MILF

Great MILF

我同Angel黐得埋都係多得地利,人和,首先係我地有好多見面嘅機會,又唔係同事咁要日日相對;地利方面嚟講,我地差不多同區工作,佢住天后我住大學站,大家都唔需要花太多時間响交通方面。講返啲Air B&B簡直房錢都慳返! 仲要高度私隱,每一次都有啲新鮮感。

講返我地第一次,大家都係摸索緊對方嘅喜好,習慣,小動作…我講到俾佢吹爆之後(佢係故意吹爆我嘅,想睇下我回唔回到氣,定係會趙完鬆),佢無即刻著返衫…仲著住胸圍底褲,我坐上床邊一路飲住水,一路欣賞佢身體,佢有一種 ”想要? 隨時我都係你嘅” 味道散發出嚟。

佢同我講:
-鍾意嗎? 我仲得唔得?
**我重來未試過咁爽.”
-你慳啲啦,呢啲對白我廿年前或者會buy!

佢跟住落床,我以為今日到此為止。Angel當正自己屋企一樣,著住高爭鞋kok-kok聲行出廳,我知佢係行俾我睇嘅,套內衣真係著得佢前後都咁誘惑,佢知嘅。佢出咗廳開音樂,返入房問我:

-睇夠未?
-點呀,呀叔?駛唔駛回多陣氣哩?
我望望我條J,同佢講:
**睇怕要妳幫幫手.
-點幫呀?我唔識。
-係唔係咁? (佢錫我面一下)
-係唔係咁? (佢錫我手臂一下)
-定係咁? (佢錫我心口)…

我無出聲,靜靜咁享受,佢移去床尾,由下至上咁錫上嚟,全程唔用手,一面自己除底褲,一面同我含。大家見慣嘅鹹片鏡頭响我眼前出現,Angel一邊同我口交一邊自摸,做愛要有來有往,我將佢反轉服侍返佢。我嘗試用手指插入,Angel將我隻手放返响佢粒豆豆上面,咁我知佢唔鍾意用手插,我再移低啲,錫佢肚池,恥丘,佢無反對,用脷尖了佢粒豆豆時佢震咗一震,開始呻吟….我俾佢enjoy多一陣之後再去探險,條脷一路向下到佢肛門。

佢第一下時收縮,想推開我,但我唔會咁易放棄嘅,堅持攻擊佢後門咗一輪Angel宣報投降,
-入嚟,入嚟….俾我
佢應該係忍咗好耐先講得出口,因為好細聲。

**Angel妳話乜話? 叫我停? (我繼觸發功)
-入嚟..入嚟..(今次大聲啲,我無理佢,等佢講..)
-我要..要你吊我..
我就係等呢句! 佢粒陰核已經充晒血,第一下幾本上無乜阻力就到底! Angel身經白戰,知到幾時主動幾時被動,我享受佢身體過程時都留意下,睇下佢喜歡粗暴定溫柔? 試試唔同姿勢睇下邊個位舒服,最後大家都盡興,Angel好文明,完事後唔會第一時間起身著衫,佢會唉住我膊頭小睡一陣先去沖洗。又唔會chur住問幾時再見,只係笑一笑,掂下我隻手就自己去搭車走。至於我發現咗佢有乜小動作同喜好就留返日後再分享啦。

引用:
原帖由 港島喪屍 於 2019-7-24 02:10 PM 發表 查看引用來源
我同Angel黐得埋都係多得地利,人和,首先係我地有好多見面嘅機會,又唔係同事咁要日日相對;地利方面嚟講,我地差不多同區工作,佢住天后我住大學站,大家都唔需要花太多時間响交通方面。講返啲Air B&B簡直房錢都慳返! 仲要高度私隱,每一次都有啲新鮮感。

講返我地第一次,大家都係摸索緊對方嘅喜好,習慣,小動作…我講到俾佢吹爆之後(佢係故意吹爆我嘅,想睇下我回唔回到氣,定係會趙完鬆),佢無即刻著 ...
有婚介 同埋呢條裙
睇到我都硬曬想會下angel呀

引用:
原帖由 港島喪屍 於 2019-7-24 02:10 PM 發表 查看引用來源

講返我地第一次,大家都係摸索緊對方嘅喜好,習慣,小動作…我講到俾佢吹爆之後(佢係故意吹爆我嘅,想睇下我回唔回到氣,定係會趙完鬆),佢無即刻著 ...
人妻姐姐保養得好好,有無問佢睇中你D咩呢?

she has nice long leg

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-24 04:39 PM 發表 查看引用來源

人妻姐姐保養得好好,有無問佢睇中你D咩呢?
有! 一係地利,二係人和。
地利嚟講,始終唔可以浪費時間落交通方面。大家都要翻屋企。
人和嚟講,我自問唔係Tom Cruise, Brad Pitt, 但工作上ok,對外面客面面俱圓。又咁啱大家响人生呢嗰年紀遇上,有時啲嘢就係咁。你可能上Tinder搵100個都無個啱,原來啱key嘅人就响身邊。

引用:
原帖由 港島喪屍 於 2019-7-24 05:06 PM 發表 查看引用來源

有! 一係地利,二係人和。
地利嚟講,始終唔可以浪費時間落交通方面。大家都要翻屋企。
人和嚟講,我自問唔係Tom Cruise, Brad Pitt, 但工作上ok,對外面客面面俱圓。又咁啱大家响人生呢嗰年紀遇上,有時啲嘢就係咁。你可能上Tinder搵100個都無個啱,原來啱key嘅人就响身邊。 ...
咁真係緣份
而家仲有見面?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆