上一頁下一頁
發新話題

m到

收藏  |  訂閱
46  2.4k

引用:
原帖由 wantanly 於 2015-4-5 01:31 AM 發表 查看引用來源

m到緊,忍唔住未去廁所做,床墊膠枱布(唔係頭兩日),要套。因下面充左血又濕滑,個人又脹奶敏感,幾下就高潮。但之後出血量多返同經痛lor

好多女人M到就想搞野:smile_47:

引用:
原帖由 豬_妹 於 2015-4-5 12:24 AM 發表 查看引用來源
次次m到都脹奶,仲好想要添,點算好 :smile_13: :smile_13: :smile_13:
扑野大過天.......扑啦:smile_47:

引用:
原帖由 wantanly 於 2015-4-5 01:31 AM 發表 查看引用來源

m到緊,忍唔住未去廁所做,床墊膠枱布(唔係頭兩日),要套。因下面充左血又濕滑,個人又脹奶敏感,幾下就高潮。但之後出血量多返同經痛lor

good good:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 豬_妹 於 2015-4-5 12:24 AM 發表 查看引用來源
次次m到都脹奶,仲好想要添,點算好 :smile_13: :smile_13: :smile_13:
等我插死豬妹

我女友都係, 但我唔俾, 因為真係女方好易受感染, 有人試過盆腔炎, 好長手尾。唔差左忍幾日啦。

引用:
次次m到都脹奶,仲好想要添,點算好
脹奶同想要其實係荷爾蒙既問題
不過其實真係會容易有細菌@@
雖然我諗如果真係想要都唔會理xD

通常我會好曳
M到既時候
一係會幫佢洗乾淨後面.....
一係忍唔住既話
之後都會用D專用既水瓶洗返乾淨個陰道

試過既jm同意m到做係好易高潮嗎?

回覆 20# 的帖子

我認同,試過黎m之前做,好正,但拎個套出黎就見到有血啦:smile_o05:

引用:
原帖由 wantanly 於 2015-4-6 11:53 PM 發表 查看引用來源
試過既jm同意m到做係好易高潮嗎?

會,超易到~

引用:
原帖由 豬_妹 於 2015-5-11 02:28 AM 發表 查看引用來源

會,超易到~

易到都正常既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆