上一頁下一頁
發新話題

SL煩惱

收藏  |  訂閱
48  1.8k

引用:
原帖由 alstom 於 13/5/2015 11:18 PM 發表 查看引用來源

放手。。。。放開所有

豁出所有試過吞精已經...已經足夠 :smile_30:

引用:
原帖由 失常少女 於 13/5/2015 11:40 PM 發表 查看引用來源
咁人妻呢 ?風流=重視..哦哦
如果唔受社會觀念、世俗眼光約束,坦白講,人妻同人夫都一樣。小弟見識過人妻軟弱嘅一刻。如果我係狗公,綠帽早已送出。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-13 09:51 PM 發表 查看引用來源

如果唔受社會觀念、世俗眼光約束,坦白講,人妻同人夫都一樣。小弟見識過人妻軟弱嘅一刻。如果我係狗公,綠帽早已送出。
呢度都有好多狗公狗乸~~  :smile_34:

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-5-13 09:57 PM 發表 查看引用來源

又話要閃?

引用:
原帖由 失常少女 於 13/5/2015 11:57 PM 發表 查看引用來源

我係貓公。:smile_34:

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-13 08:03 PM 發表 查看引用來源
小弟已經有老婆同埋小朋友,結咗婚17年,之前有過兩個人妻做SL,每個都keep到四年左右,大家放工後或者放假,都不會找對方,只有在返工日子中午出來開房。近半年識咗一個單身嘅中女,成日想我同佢食 ...
梗係放啦, 你輸唔起架

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-13 10:04 PM 發表 查看引用來源

我係貓公。:smile_34:
摺耳....貓

我覺得樓主問黎都多膠魚 !!!!

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-13 08:03 PM 發表 查看引用來源
小弟已經有老婆同埋小朋友,結咗婚17年,之前有過兩個人妻做SL,每個都keep到四年左右,大家放工後或者放假,都不會找對方,只有在返工日子中午出來開房。近半年識咗一個單身嘅中女,成日想我同佢食 ...
老實講,樓主你已經有家室,但仲係出面不斷識sp,已經好離譜,又唔珍惜屋企,我覺得你應該放棄全部sp,雖然呢度間中會有人上黎開post搵sp,而且被人話猴急,不過我覺得佢地比你好係因為佢地唔會似你

咁明知條女有問題 就唔應該keep

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆