上一頁下一頁
發新話題

鍾意玩SM既巴絲入黎

收藏  |  訂閱
42  3.5k

打PAT PAT超中意~

我好意對方被綁住,掙扎嘅動作係好誘惑!但一定要係後手
用白色繩最靚!

引用:
原帖由 iamc9in6 於 2015-4-12 07:16 PM 發表 查看引用來源
我好意對方被綁住,掙扎嘅動作係好誘惑!但一定要係後手
用白色繩最靚!
agree 一定要後手  我鐘意用皮帶或者tie  
另外好鐘意用4隻手指塞住佢個口 係咁玩弄佢條利同control住佢個頭

引用:
原帖由 lokyiyee 於 2015-4-12 08:02 PM 發表 查看引用來源agree 一定要後手  我鐘意用皮帶或者tie  
另外好鐘意用4隻手指塞住佢個口 係咁玩弄佢條利同control住佢個頭
我反而鍾意黑色膠紙多D,或者口球
見到佢個樣好辛苦,或者流哂口水
自己扯到恆一恆!!
不過未試過玩,淨係睇片:smile_30:

引用:
原帖由 iamc9in6 於 2015-4-12 01:59 PM 發表 查看引用來源
我都好鍾意,加埋個口球仲正!!

嘩,我都最鍾意感綁住我個小婢女黎屌,仲要有個口枷或者用底褲塞住佢口,真係果種征服好正。另外玩後庭都一定,同樓主一樣,小婢女唔太鍾意插佢pat pat,但又話有d痛同另外一種high,另一種高潮。

最要加套制服就超正啦,放佢上張枱度屌,冇得頂!!

引用:
原帖由 uv999 於 2015-4-12 09:36 PM 發表 查看引用來源

嘩,我都最鍾意感綁住我個小婢女黎屌,仲要有個口枷或者用底褲塞住佢口,真係果種征服好正。另外玩後庭都一定,同樓主一樣,小婢女唔太鍾意插佢pat pat,但又話有d痛同另外一種high,另一種高潮。

最要加套制 ...
咁樣綁又正唔正?:smile_47:
唔綁手都可以好誘惑!
然後再考下自己除咗佢 (好鍾意呢個post

呢個龜甲綁,好易解 ~

原來叫龜甲縛,長知識

另一樣野,除咗掙扎之外
比s封口講唔到野只能夠唔唔唔咁聲,呢種聲都係極度吸引
表情好難受,都搞到我好high

所以玩sm其實要講求表演力,先可以滿足到雙方!

真係要一個願打一個願捱   無得迫
好慶幸我女友係m

thank you your report:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆