上一頁下一頁
發新話題

梁太偷食記之健身篇 #119 (3/9更新)

收藏  |  訂閱
139  66.1k

事實上你留WECHAT我都未必ADD...
比心機去其他版加分啦~
我當日為咗50分,去笑話版努力咗好耐:smile_o08:
引用:
原帖由 odinwong999 於 2016-9-4 07:09 PM 發表 查看引用來源
回唔到短訊,响度留WeChat會唔會被罰

引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-9-4 11:01 AM 發表 查看引用來源

1,好正喎 ... 要中女做運動 , 要以JJ為利誘 ...
做一下掌上壓 , 有得含一下JJ ;
做一下下蹲 , 有得插一野小西 !!!
簡直好似回到中學雞時代既性幻想咁 , 創意無限~~

2,係咪我太耐無睇 , 所以 ...
近幾日不斷幻想緊 , 如果係jj誘惑底下 , 梁太按呢種操練方法 ,
會唔會練呢種鋼條身形???

如果真係可以 , 話佢見到d小鮮肉正得滯 , 去強姦佢地都可以喎
(當然係d小鮮肉都 慾拒還迎 咁拉)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

你睇梁太含咗幾下J,就直接趴地狂啜,都知佢冇可能操到咁啦
引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-9-6 03:26 PM 發表 查看引用來源

近幾日不斷幻想緊 , 如果係jj誘惑底下 , 梁太按呢種操練方法 ,
會唔會練呢種鋼條身形???

如果真係可以 , 話佢見到d小鮮肉正得滯 ,  ...

可可我地幾時去做下運動

做咩運動?:smile_o05:
引用:
原帖由 J-風車 於 2016-9-7 02:57 AM 發表 查看引用來源
可可我地幾時去做下運動

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-9-6 06:54 PM 發表 查看引用來源
你睇梁太含咗幾下J,就直接趴地狂啜,都知佢冇可能操到咁啦
梁太點可以咁懶豬豬架???!!!

需知道 , 天下第一消魂體位--玉女騎乘 , 女方必需進行高強度訓練
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
我唔係9UP架 ... 知名AV女優小蕾就係咁訓練 :
https://www.youtube.com/watch?v= ... rpUoEpw1iC6d5ihp5P2

就係其專業精神 , 升格為AV企畫合夥人 , 真係咪話唔犀利 !!!

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-9-7 07:32 AM 發表 查看引用來源
做咩運動?:smile_o05:
緊係掌上壓啦 壓完到我壓住你

期待更新, Thanks for sharing

支持

謝分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆