上一頁下一頁
發新話題

給鄰居看見了

收藏  |  訂閱
181  21.8k

3p仲正

引用:
原帖由 monbijoux 於 2019-8-2 10:17 AM 發表 查看引用來源
3p仲正
我覺得慾拒還迎先正
可能俾以前d人開發左🤪

引用:
原帖由 gilbert 於 2019-8-1 04:38 PM 發表 查看引用來源
等你報告
你既第一次係邊到發生
我第一次係咁發生
同幾個朋友去酒吧,同佢傾傾下計,但佢越坐越埋,就算我縮,佢都係借d意坐我個邊。
可飯大家飲左酒,佢開始攬下我,我又《唉》落佢博頭咁,之後佢將d 水倒落我個身,佢話我成個身濕晒,不如開間房俾你吹乾?
我諗左一陣,佢就拖住我走
去到房間,佢叫我係佢面前除衫,俾佢吹乾,我話唔好意思既,佢話放心,我唔會掂你
之後係佢面前就除晒衫褲俾佢,佢眼定定望我對波話好大,我就即刻跑去沖亮
沖亮後,我係度諗吹乾未呀?咁耐既,佢係出面話係咪沖完呀,出去睇電視啦
我用白色毛巾包住出黎,佢話叫我坐佢隔離睇電視,之後就開始毛手毛腳,慢慢搓我對波...細節唔多記得了
第二日佢send 短訊俾我,就話我好淫,又係佢面前除衫
我:咩呀!你叫我除既?d衫咁濕
佢:我叫你除你就除?其實你係處,你想俾人破好耐
我覺得佢幾醒,知我想破 , 但我又唔想俾人知我想破

引用:
原帖由 lilythorak 於 2019-8-2 11:11 AM 發表 查看引用來源

我第一次係咁發生
同幾個朋友去酒吧,同佢傾傾下計,但佢越坐越埋,就算我縮,佢都係借d意坐我個邊。
可飯大家飲左酒,佢開始攬下我,我又《唉》落佢博頭咁,之後佢將d 水倒落我個身,佢話我成個身濕晒,不如開間房俾你吹乾?
我諗左一陣,佢就拖住我走
去到房間,佢叫我係佢面前除衫,俾佢吹乾,我話唔好意思既,佢話放心,我唔會掂你
之後係佢面前就除晒衫褲俾佢,佢眼定定望我對波話好大,我就即刻跑 ...
比人一邊看一邊係好正

引用:
原帖由 KeH 於 2019-8-2 01:25 AM 發表 查看引用來源
平日做CDR 多,尼個故事從前好似已經睇過...:smile_41:
:smile_38:聽故唔好駁故是常識吧....好聽咪讚下 , 魔術師係唔 like 人地踢爆個magic架:smile_45:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2019-8-2 11:34 AM 發表 查看引用來源

:smile_38:聽故唔好駁故是常識吧....好聽咪讚下 , 魔術師係唔 like 人地踢爆個magic架:smile_45:
千祈唔好踢爆對波😭😭

引用:
原帖由 lilythorak 於 2019-8-2 11:51 AM 發表 查看引用來源

千祈唔好踢爆對波😭😭
只可以揸爆 你對波

引用:
原帖由 lilythorak 於 2019-8-2 11:51 AM 發表 查看引用來源

千祈唔好踢爆對波😭😭
万刀甲 : 「d 奶假既」

[quote]原帖由 lilythorak 於 2019-8-2 10:54 AM 發表 查看引用來源

我覺得慾拒還迎先正
可能俾以前d人開發左🤪 [/quote3P一開在就收唔到

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-8-2 12:41 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 lilythorak 於 2019-8-2 10:54 AM 發表 查看引用來源

我覺得慾拒還迎先正
可能俾以前d人開發左🤪 [/quote3P一開在就收唔到 ...
妳就好有經驗啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆