49 12345
上一頁下一頁
發新話題

SL煩惱

收藏  |  訂閱
48  1.8k

SL煩惱

小弟已經有老婆同埋小朋友,結咗婚17年,之前有過兩個人妻做SL,每個都keep到四年左右,大家放工後或者放假,都不會找對方,只有在返工日子中午出來開房。近半年識咗一個單身嘅中女,成日想我同佢食晚飯,又要求我放假同佢去街,我怕遲早會出事。佢唯一吸引我嘅地方,就係日日都想同我做,又唔介意吞精,玩sm,以前完全冇玩過,真係唔知放唔放手好。我最怕就係影響自己家庭。

放手

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-13 08:03 PM 發表 查看引用來源
小弟已經有老婆同埋小朋友,結咗婚17年,之前有過兩個人妻做SL,每個都keep到四年左右,大家放工後或者放假,都不會找對方,只有在返工日子中午出來開房。近半年識咗一個單身嘅中女,成日想我同佢食 ...
放啦....單身會痴身好多...始終佢對既得你一個~~

家庭重要定係同個痴女玩吞精重要?:smile_41:

自己諗。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-13 08:44 PM 發表 查看引用來源
家庭重要定係同個痴女玩吞精重要?:smile_41:

自己諗。
如果咁識諗家庭重要....D人夫就唔會出黎搵女人啦~~

回覆 1# 的帖子

証明都係人妻好。
放手啦… 唔好影響屋企。

我都覺得應該放手

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-13 09:12 PM 發表 查看引用來源
我都覺得應該放手

放手。。。。放開所有

引用:
原帖由 失常少女 於 13/5/2015 10:50 PM 發表 查看引用來源
如果咁識諗家庭重要....D人夫就唔會出黎搵女人啦~~
咁男人偶然風流,都唔代表佢唔重視家庭嘅。:smile_45:冇條件風流嘅男人唔風流,亦唔代表佢係好嘢。:smile_30:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-13 09:38 PM 發表 查看引用來源

咁男人偶然風流,都唔代表佢唔重視家庭嘅。:smile_45:冇條件風流嘅男人唔風流,亦唔代表佢係好嘢。:smile_30:
咁人妻呢 ?風流=重視..哦哦

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆