50 12345
上一頁下一頁
發新話題

未插就射既男人

收藏  |  訂閱
49  12.7k

未插就射既男人

上回講到,第一次扑野居然西都未入,就已經射左。最離譜係,射完即時瞓到暈左甘,剩返濕透慶合合既我係床,真係無奈到頂點羅。但果晚無意慾食自己,所以玩一陣電話我都瞓左。
第朝未醒曬,感覺到B錫左我一啖話,我要去做野,你瞓醒就打俾我啦。
果日我請左病假,梳洗完就食個午餐返左屋企,返到去一陣B就whatsapp我問醒左未,我話已經返到屋企。佢錄左個voice message同我say sorry,話都唔知點解尋晚會瞓到昏迷左甘,叫我俾多次機會佢。於是我地約左幾日後,我特登要佢上公司接我,激下老闆。
果日我著左條老闆幾鍾意既短裙,上身係少少低胸既藍色衫。果晚我叫B 8點上來接我,等我有少許時間同老闆獨處,引佢但唔俾佢食。
同事走曬,我除左條底褲同外套,入左老闆房俾野佢。老闆望到我無著外套,對眼望下我對波話,今晚去邊玩吖,著甘靚?
我話,約左B食飯。
佢個表情好驚訝又有d嬲甘,然後話,你地幾時開始架?我一直唔知既。
我話,剛剛羅,有問題咩?
佢話,B仲大過我,你地溝通到咩?佢個人甘悶,你鐘意?
我話,ok啊,我地已經上過床。
佢個表情話我知,佢有d妒忌,我目的達到,返出去自己個位等B。B一上到到黎就攬住我,我企係身攬實佢錫,我知老闆係房望住我,因為我面對住佢間房,我錫得更肉緊,B話,衰妹好啦,一陣又搞到我走火點餵你,我去個廁所然後同老闆打個招呼就食飯啦。
B行開後,老闆繼續望住我,我坐上自己張枱,拉高條裙腿張開甘俾塊田佢睇,佢深呼吸左一下,我撐開兩邊陰唇,我已經濕濕地,用手指掂到d西水之後拉開,老闆望到我d西水多到拉絲,唔知有咩感受?
差不多玩夠,我坐返好,等B出來同老闆打個招呼,唔知兩個麻甩佬係房傾咩,然後就拖住我走。
之後都係食飯,然後又係去酒店。果晚我好high,唔知係。。見到老闆呷醋所以好high,定好想同B扑野所以好high。入到房我提議一齊冲涼,但B話怕走火,所以各自冲。
冲完我無著衫走上床,B繼續都係前世未見過波甘樣欣賞我對奶,好温柔甘奶下粒lin,拼命甘揸對32d,然後問左我一句,你俾幾多個男人啜過對Lin?我話,我真係唔記得,不過會甘樣望實我對波又唔玩既,應該你係第一個。。
佢話,我好鐘意細lin lin,你對lin好細粒好正!
我隻手一直捽緊豆豆,捽下又插下個窿窿,B又發表感想,你下面好得意,我未見過傳說中既一線鮑,好性感啊。所以你唔怪得我甘快射。
我話,甘你欣賞下,我塊西好緊,你擺支肉棒入去試下,你睇我濕到。。。
B自己上好套,揸住支大炮對準我個西窿就慢慢塞入,入左個頭,就9秒9攞返出來話好敏感,大佬,唔係又未扑就射啊嘛?
我唔理,食住自己先,插兩隻手指充住飢先,哈哈!
B話,唔得,真係好敏感。
佢望住我自我慰藉,忽然拉開我隻手,話,俾我插下你,啊。。。好緊好緊,一線鮑好正,我望住條啫係你塊西度啊,好舒服,扑濕你。。。
今次。。。出出入入左十下啦,30秒都無。。。
你話,我係咪會餓死先?

haha 雖然好同情但又好想笑

應該無第三次啦

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-8-14 01:11 AM 發表 查看引用來源
上回講到,第一次扑野居然西都未入,就已經射左。最離譜係,射完即時瞓到暈左甘,剩返濕透慶合合既我係床,真係無奈到頂點羅。但果晚無意慾食自己,所以玩一陣電話我都瞓左。
第朝未醒曬,感覺到B錫左我一啖話,我要去做野,你瞓醒就打俾我啦。
果日我請左病假,梳洗完就食個午餐返左屋企,返到去一陣B就whatsapp我問醒左未,我話已經返到屋企。佢錄左個voice message同我say sorry,話都唔 ...
真係陰功豬XD
叫佢食偉哥啦
咁搞法。邊有下次XD

可以幫佢打出一次先,第二次可以玩耐D

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-8-14 01:11 AM 發表 查看引用來源
果日我請左病假,梳洗完就食個午餐返左屋企,返到去一陣B就whatsapp我問醒左未,我話已經返到屋企。佢錄左個voice message同我say sorry,話都唔 ...
你實在太正,太索。😍😍😍

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-8-14 08:09 AM 發表 查看引用來源
可以幫佢打出一次先,第二次可以玩耐D
出完一次就有排起唔到頭呢:smile_30:

引用:
原帖由 BL131 於 2019-8-14 06:54 AM 發表 查看引用來源

真係陰功豬XD
叫佢食偉哥啦
咁搞法。邊有下次XD
偉哥係畀啲扯唔到旗嘅人食,早洩要睇E生咯!

引用:
唉!妳真係為咗激妳老闆走去自找麻煩! 想食野啫,呢度大把又成熟又屌得嘅師兄,男人成熟唔代表年紀要好大架!

條女太太太正的話,我都試過走火,都係幾失威既。

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆