上一頁下一頁
發新話題

我係第三者定佢目標既sp...(無乜甜)

收藏  |  訂閱
63  945

我係第三者定佢目標既sp...(無乜甜)

最近office有個已婚男同事撩我,初時正正經經lunch 食飯,係office傾閒計,慢慢一齊放工私下whatsapp, 有一次長途車我恰眼訓佢由按左我落佢膊頭,慢慢就錫左我額頭,見我無反抗就錫左一下咀,我個時其實好lum但理智上知要推開黎個偷食男,但未反應得切佢就熱吻起黎。佢錫得兩錫想摸我時我就推開左佢,第二日返到office 好似無事發生過咁,繼續一齊放工whatsapp... 無任何身體接觸。咁樣過多左幾個月,直到一次出trip.. 佢晚上黎左我房,傾下傾下就攬住我,我避左兩下就屈服左,俾佢撲左落床係咁錫,隻手摸完一輪腰同腳就摸我個胸,我意亂情迷下俾佢解哂衫鈕推高個bra 係咁錫,係到佢想摸下面時我先忽然清醒捉實佢唔俾佢繼續,話唔想再錯落去,怕大家後悔……

當晚就係咁錫下攬下談談情就訓左,佢試左好幾次想進一步,但每次都俾我停止,佢只係扮可憐樣但都無偷襲或者表示不滿。談情間知佢以前好爛玩,結婚呢5年先收心養性。

之後係office又變返之前咁,夾時間一齊放工..經常whatsapp,但我放左工同weekend 都一定唔會搵佢。

我從來都未做過d 咁有違道德既事,但我怕再有機會獨處我會忍唔住,一來對佢有feel,二來心底其實好想試下咁有經驗既男人係咪會正好多(我經驗唔多,之前男友俾到我快感但無話超正)...

其實我有心理準備佢只會係我生命中既過客,如果兩情相悅同佢做我ok.. 當然最終佢都只係會返屋企做好爸爸好老公,但我更怕既佢只係覓食男搵乾淨免費雞,我單身同朋友夾租,搭上我真係房錢都慳埋……

點樣先知佢只係想搵sp 定對我有感情? 繼續唔俾佢得到我,觀察佢會唔會愈來愈冷淡有用嗎?

引用:
原帖由 elliehui 於 2015-5-23 05:23 PM 發表 查看引用來源
最近office有個已婚男同事撩我,初時正正經經lunch 食飯,係office傾閒計,慢慢一齊放工私下whatsapp, 有一次長途車我恰眼訓佢由按左我落佢膊頭,慢慢就錫左我額頭,見我無反抗就錫左一下咀,我個時其實好lum但理智上 ...
肯定Sp多啦,你都話係偷食男囉

談情間知佢以前好爛玩,結婚呢5年先收心養性。 <--而家都未見得佢真係收心養性囉
你自己好清楚答案啦

引用:
原帖由 elliehui 於 2015-5-23 05:23 PM 發表 查看引用來源
最近office有個已婚男同事撩我,初時正正經經lunch 食飯,係office傾閒計,慢慢一齊放工私下whatsapp, 有一次長途車我恰眼訓佢由按左我落佢膊頭,慢慢就錫左我額頭,見我無反抗就錫左一下咀,我個時其實好lum但理智上 ...
我勸你…咪同同事搞啦…
小則工都冇埋…
大則一世做佢sp
玩同食仔&女…最好行遠d啦…

已婚男係office 撩女, 唔通叫佢純情男咩...
引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-5-23 05:25 PM 發表 查看引用來源

肯定Sp多啦,你都話係偷食男囉

回覆 4# 的帖子

我冇玩開架...係玩開就簡簡單單easy come easy go..冇乜好煩

不過呢D前蒲精人地老公係咪真係正D... :smile_40:

引用:
原帖由 elliehui 於 2015-5-23 05:50 PM 發表 查看引用來源
我冇玩開架...係玩開就簡簡單單easy come easy go..冇乜好煩

不過呢D前蒲精人地老公係咪真係正D... :smile_40:
知道女人鐘意乜同矮前奏好…
但…公司日日見…只怕你沉船姐…

人夫多的是啦…何必搞同事呢…
我就從來5同同行既人搞埋
寧知莫見嘛…

回覆 7# 的帖子

講真未搞己經沉沉地...

我出po 前爬左好多文,好同意大部份女人冇feel 根本唔想做, 伸條利過黎己經想嘔...

點解D 男人搵食唔搵同類,搵食男聞唔聞得出邊D女上得, 定漁翁撒網?

引用:
原帖由 elliehui 於 2015-5-23 06:06 PM 發表 查看引用來源
講真未搞己經沉沉地...

我出po 前爬左好多文,好同意大部份女人冇feel 根本唔想做, 伸條利過黎己經想嘔...

點解D 男人搵食唔搵同類,搵食男聞唔聞得出邊D女上得, 定漁翁撒網?
我講我自己姐…
可能你個冧樣出晒掛
5搞你…5通係房自凟咩…lok

你好似識用引用喎…用引用答啦…
我5知你答邊個喎xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆