上一頁下一頁
發新話題

飽到呢……

收藏  |  訂閱
860  13.6k

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2015-4-18 06:31 PM 發表 查看引用來源
妳老公其實很愛妳
愛架,但已經唔係我想要嘅個種囉。
每個女人,對愛情都仲好有憧憬。
佢同我已經係親情,愛都有,但已經無咗甜蜜囉

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 06:33 PM 發表 查看引用來源

正常呀……愛情昇華到感情妳們结婚多少年?

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2015-4-18 06:35 PM 發表 查看引用來源
正常呀……愛情昇華到感情妳們结婚多少年?
好多年啦

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 06:33 PM 發表 查看引用來源

愛情的感覺5同  畀人餳  有人関心

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2015-4-18 06:37 PM 發表 查看引用來源
愛情的感覺5同  畀人餳  有人関心
其實佢係比較唔細心嘅,生活上亦唔係太識得照顧我,只可以話,佢係做大事嘅人,小事就我去處理,而我自己都需要自己照顧自己,又或者可能

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 06:36 PM 發表 查看引用來源

好多年啦

超過十年   如果妳老公有小三  妳原諒?

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 06:39 PM 發表 查看引用來源

其實佢係比較唔細心嘅,生活上亦唔係太識得照顧我,只可以話,佢係做大事嘅人,小事就我去處理,而我自己都需要自己照顧自己,又或者可能

又或者可能一開始,佢覺得我太強,佢覺得我自己攪得掂。

關心問候不嬲都唔多,病咗除非我叫佢陪我睇醫生,如果唔係,佢係唔會主動嘅。

悶蛋一個囉,但佢好顧家,脾氣超好,唔會鬧我。

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 06:39 PM 發表 查看引用來源

留意妳的细節   对性有番興趣
咁就完美:smile_o09:

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 06:41 PM 發表 查看引用來源

又或者可能一開始,佢覺得我太強,佢覺得我自己攪得掂。

關心問候不嬲都唔多,病咗除非我叫佢陪我睇醫生,如果唔係,佢係唔會主動嘅。

悶蛋一個囉,但佢好顧家,脾氣超好,唔會鬧我。

...
妳肯定超強  不論男女  病倒時一句关心
一碗白粥……已經很滿足  但他可能不懂

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2015-4-18 06:39 PM 發表 查看引用來源
超過十年   如果妳老公有小三  妳原諒?
當然超過十年啦

小三?唔會。
但佢去夜總會坐女開房就一定有,我唔介意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆