上一頁下一頁
發新話題

飽到呢……

收藏  |  訂閱
860  13.7k

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 02:31 PM 發表 查看引用來源

我個人就比較衰啲,唔好講話食唔食,想埋我身做朋友,我都好有要求。

如果齋傾唔見樣都仲還好啲,見到樣,樣衰嘅,連傾計嘅機會都無。

哈哈,係咪好很衰呀我。

http://n2. ...
我都係咁樣  我唔覺得有咩咁衰
感覺唔好咁做FD做咩 辛苦自己
我仲串 就算靚感覺唔好我都唔會理
就好似公司D女樣OK但真係唔想同佢地講野
有D人就算樣衰感覺好既 我都覺得無咩問題

引用:
原帖由 C9999 於 2015-4-18 03:28 PM 發表 查看引用來源

講得好啱,但係政府工好多人考
我都好多人排隊架,但入紙申請都已經被out了,見都無得見,哈哈

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-4-18 03:59 PM 發表 查看引用來源
我都係咁樣  我唔覺得有咩咁衰
感覺唔好咁做FD做咩 辛苦自己
我仲串 就算靚感覺唔好我都唔會理
就好似公司D女樣OK但真係唔想同佢地講野
有D人就算樣衰感覺好既 我都覺得無咩問題
其實講到尾,感覺先係最重要,樣同身型都係次要。
話知你幾靚幾fit,格衰外表幾好都無用。

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 06:03 PM 發表 查看引用來源

其實講到尾,感覺先係最重要,樣同身型都係次要。
話知你幾靚幾fit,格衰外表幾好都無用。

點解講講下好似搵老公咁嘅

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 11:09 AM 發表 查看引用來源

早晨
今天去咗行山出身汗好舒服

引用:
原帖由 C9999 於 2015-4-18 06:15 PM 發表 查看引用來源

點解講講下好似搵老公咁嘅
係呀?我又唔覺自己搵老公,只係想搵過好少少啲啫,嘻嘻

我老公質素都好高架,不過太耐已經無晒感覺咋,如果我真係好似搵老公咁嘅要求,我估下世都未必搵到囉。

引用:
原帖由 迷網的城市人 於 2015-4-18 06:16 PM 發表 查看引用來源
今天去咗行山出身汗好舒服
正呀,去邊度行呀?

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 06:20 PM 發表 查看引用來源

正呀,去邊度行呀?

獅子山,好多monkey打劫搶嘢:smile_30:

引用:
原帖由 迷網的城市人 於 2015-4-18 06:23 PM 發表 查看引用來源
獅子山,好多monkey打劫搶嘢:smile_30:
啲馬嬲好鬼惡架

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-18 06:20 PM 發表 查看引用來源

係呀?我又唔覺自己搵老公,只係想搵過好少少啲啫,嘻嘻

我老公質素都好高架,不過太耐已經無晒感覺咋,如果我真係好似搵老公咁嘅要求,我估下世都未必搵到囉。

http://n2.hk/d/ima ...
妳老公其實很愛妳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆