上一頁下一頁
發新話題

飽到呢……

收藏  |  訂閱
860  13.2k

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-14 09:29 AM 發表 查看引用來源
師姐早~ 師姐似乎都係食家~~~
祝早日飽飽 :fst_001:
我相信我唔係食家,我唔多周圍食。
一個老公,一個男友,係咁多。
老公留嚟照顧自己,只係親人,有親情,無性關係。
男朋友係留嚟愛錫我,有愛有性,但散咗,現在搵人補上。

引用:
原帖由 chiev1984 於 2015-4-14 07:26 AM 發表 查看引用來源
gd morning~
早晨

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-4-14 08:04 AM 發表 查看引用來源
我亦想認識樓主
想……我相信大把人想,你pm留wechat,有真人頭像就有機會,無就唔好留啦。

師兄們,我開唔到pm,睇唔到內容。

你地醒啲啦,係標題度留你wechat咪得囉。

又hi,又你好,留呢啲仲咩呢?

簡單啲,簡而精,唔洗又我係xxx好想識你,我wechat係xxxxxxx,唔洗打咁長啦,唔係長就有優惠架,明無。

你地想我快啲加你wechat,就咁打你wechat個ID就可以啦,醒啲啦,拜託。

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-14 10:03 AM 發表 查看引用來源

師兄,早晨,睇咗你wechat,sorry,唔好嘥大家時間,謝謝留言

咁快? 你都未見到我張相, 唔緊要, 證明我地無緣份

引用:
原帖由 helloyau2 於 2015-4-14 10:16 AM 發表 查看引用來源

咁快? 你都未見到我張相, 唔緊要, 證明我地無緣份
見到你半張相囉,個咀唔靚,出局,謝謝

早晨呀師姐,今朝開餐未?

引用:
原帖由 小兄弟 於 2015-4-14 10:19 AM 發表 查看引用來源
早晨呀師姐,今朝開餐未?

開餐嘅意思係咩?用口食?定用下面食?
兩樣都未食,現在痾緊屎,你有無興趣食吓我啲屎呀?

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-14 10:18 AM 發表 查看引用來源

見到你半張相囉,個咀唔靚,出局,謝謝

原來係咁,  我只係放左一張唔係正常, 玩野既相姐, 哈哈

引用:
原帖由 helloyau2 於 2015-4-14 10:21 AM 發表 查看引用來源

原來係咁,  我只係放左一張唔係正常, 玩野既相姐, 哈哈
咁我講咗要有自己個樣嘅相,你無,就即係無誠意囉,無誠意,就下家架啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆